110 Mb İnternet Var 2 Mb İle İndiriyorum Bu Nasil Olabilir İnternette Ayarlardan Denileni Yaptim Torrent Bozuldu Tekrar Yükledim Torrenti Tracker Degiştim Gene Olmuyor Bununla İlgili Trick Bilen Varsa Söyleyebilir mi
Sanırım Cyberpunk indiriyorsun. Torrent bildiğin sunucular gibi çalışmaz, senden önce indirenlerin seed etmesi gerekir. Herhangi bir sorun değil bu yani, seed edilmesi gerekli. Ekstra olarak 110mbps internetin var diye 110mb/s ile indirmeyecek zaten, 13.75mb/s ile indirebilirsin maksimum. 1byte 8 bit ettigi icin 110'u 8'e bölmen gerekli.
Sanırım Cyberpunk indiriyorsun. Torrent bildiğin sunucular gibi çalışmaz, senden önce indirenlerin seed etmesi gerekir. Herhangi bir sorun değil bu yani, seed edilmesi gerekli. Ekstra olarak 110mbps internetin var diye 110mb/s ile indirmeyecek zaten, 13.75mb/s ile indirebilirsin maksimum. 1byte 8 bit ettigi icin 110'u 8'e bölmen gerekli.
törrent zaten indirme limitini kendisi ayarlıyor ve eş sunucuda bağlanan başka ip adresleride vardır. Bu yüzden bu senin internet hızınla alakalı değil indirdiğin yer ile alakalı kısacası
Oyunun önemi yok, bahsettiğim gibi. İndirdiğin kaynağı değiştir, farklı yerden indirmeyi dene. Forumda korsana destek vermiyoruz. Torrent sisteminin çalışma mantığını da anlattım, ne kadar fazla seeder o kadar yüksek indirme hızı. Konu kilit.