Çözüldü Torrent Oyun Güvenilirmidir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Oyunları indiriken hangi önlemleri almalıyım acaba yardımcı olurmsunuz

Çözüm
Torrent oyunlarda tamamen güvenli birşey yapabileceğini düşünmüyorum sistem geri yükleme kaydı al sonra yükle ama torrent oyun duzenlı kullandıgım bir sitedir sıkıntı olacagını düşünmüyorum
Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Torrent oyunlarda tamamen güvenli birşey yapabileceğini düşünmüyorum sistem geri yükleme kaydı al sonra yükle ama torrent oyun duzenlı kullandıgım bir sitedir sıkıntı olacagını düşünmüyorum

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
peki önerbilceğin bir site varmıdır dostum bende senin kullandığın siteyi kullanıyım

Son düzenleme:
⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Çoğunluk olarak güvenilir olsa da bazı kaynaklar güvenilir olmayabilir. Torrent'ten bir şey kurmadan önce windows defender'ı kapatmamanı öneririm. Diğer üçüncü kaynak yazılım olan virüs koruma programlarını kapatmanda yarar var. İndirdiğin şey silinmesin istiyorsan buna dikkat et.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende kullanırdım zamanında pek bi zararını gormedim yani bana zarar olarak donen birsey olmadı kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Çoğunluk olarak güvenilir olsa da bazı kaynaklar güvenilir olmayabilir. Torrent'ten bir şey kurmadan önce windows defender'ı kapatmamanı öneririm. Diğer üçüncü kaynak yazılım olan virüs koruma programlarını kapatmanda yarar var. İndirdiğin şey silinmesin istiyorsan buna dikkat et.
tesskürler

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Yıllardır kullanıyorum bir sorun görmedim. Bizzat indireceğin oyunlar varsa ya da site istiyorsan özelden mesaj att yardımcı olayım

hm
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Ben şimdiye kadar torrent i hiç kullanmadım.
Öncelik olarak orjinal ini almaya baktım, eğer çok pahalıysa farklı oyun sitelerinden indiriyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Indirceğim bir oyun olursa oradan indirdiğim oluyor fakat windows defender açık kalsın senin için daha iyi olur. :)

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
benim fikrim skidrow codex ya da fitgirl repack biraz bak istersen uzun süredir kullanıyorum ikisinide bir zararını görmedim ayrıca güvenilirdir dikkatli olursan

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
torrentten bişey indirirken dikkatli olmalısın her ne kadar güvenli olsada içinde elbet virüs vardır kimse babasının hayrına bi oyunu cracklemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...