Peace at home peace in the world
Seçkin Üye
termal macunu yenilemeyi denedin mi ?Merhaba arkadaşlar toshiba l870 markalı cok eski bir leptopum var 6 aya yakındır prizde kullanıyorum batarya yerindeki kısa devreden dolayı. Bilgisayarım zamanla yavaşladı zannediyordum ki işlemci hızımın 0,78 sabit oldugunu görene kadar. Ne yaptıysam olmadı kaç tane bilgisayarcıya götürdüysem anlamadılar.Throtte stop diye bir programı her pc acılısında acarak çözebiliyorum artık ama işlemci sıcaklıgı oyun acınca 100 dereceye kadar cıkabiliyor bana bunun çözümünü söyleyebilir misiniz ?
bro termal macunu yeniledim onla bir alakası yok bataryamın öldüğü ve kısa devrenin başladığı zaman cıktı bu olay ama programla düzelmesi çok saçma değil mitermal macunu yenilemeyi denedin mi ?
bir bilgisayarcıya götürüp bakımını yaptırıp termal macununu yenilemeni öneririm işe yarayabilir
işlemcim 3,00 ı görüyorişlemcinin ne kadaını kullandığını biliyormusun ?
hayır onu sormuyorum işlemci kaç çekirdek ve kaç çekirdeğini kullanıyorbro termal macunu yeniledim onla bir alakası yok bataryamın öldüğü ve kısa devrenin başladığı zaman cıktı bu olay ama programla düzelmesi çok saçma değil mi
Post automatically merged:
işlemcim 3,00 ı görüyor
işlemci 4 çekirdek throttle stopu acmadıgımda bile 4 ünü de kullanıyor fakat sabit olarak 0,78 de hızım. Aile üyelerimde bir kişide de toshiba var güç tüketimini pil tasarrufu yaptığında onun da 0,78 e iniyor benim acaba pilden dolayı mı böyle bir sıkıntım var ?hayır onu sormuyorum işlemci kaç çekirdek ve kaç çekirdeğini kullanıyor
işlemci ile ilgili ciddi bi sorun olabilir ozmaanbro termal macunu yeniledim onla bir alakası yok bataryamın öldüğü ve kısa devrenin başladığı zaman cıktı bu olay ama programla düzelmesi çok saçma değil mi
Post automatically merged:
işlemcim 3,00 ı görüyor
bende toshiba kullanıyorum bataryam bitik durumda şarzda kullanıyorum ama bir sorunum yok önyüklemeye gir gelişmiş seçeneklerden işlemci tikine tıklayıp 4 yap res at belki düzelirişlemci 4 çekirdek throttle stopu acmadıgımda bile 4 ünü de kullanıyor fakat sabit olarak 0,78 de hızım. Aile üyelerimde bir kişide de toshiba var güç tüketimini pil tasarrufu yaptığında onun da 0,78 e iniyor benim acaba pilden dolayı mı böyle bir sıkıntım var ?
laptop altı soğutucu kullanıyorum ve 3 pinli yeni fan aldım fakat işlemci cok ısınıyor soğutmak için kullandığım oyun ya da programı kesin kapatmam gerekiyor. Yani özet olarak işlemcim yeterince soğutulmuyor ve buna da işlemciyi değiştirmekten başka çözüm bulabileceğimi zannetmiyorum.işlemci ile ilgili ciddi bi sorun olabilir ozmaan
bide işlemci yeterince soğutuluyormu ona baktın mı fanlar da falan herhangi bi aksaklık sıkıntı var mı
batarya takılınca pc kapanıyor kısa devresi var sende bu problem yok sanırım ama dediğini deneyeceğim teşekkür ederim.bende toshiba kullanıyorum bataryam bitik durumda şarzda kullanıyorum ama bir sorunum yok önyüklemeye gir gelişmiş seçeneklerden işlemci tikine tıklayıp 4 yap res at belki düzelir
işlemciyi değiştikten sonra da hala aynı sorun devam edebilir sen en iyisi bu konuda uzman birine göster aksi taktirde farklı ve daha ciddi sorunlar ortaya çıkabilrlaptop altı soğutucu kullanıyorum ve 3 pinli yeni fan aldım fakat işlemci cok ısınıyor soğutmak için kullandığım oyun ya da programı kesin kapatmam gerekiyor. Yani özet olarak işlemcim yeterince soğutulmuyor ve buna da işlemciyi değiştirmekten başka çözüm bulabileceğimi zannetmiyorum.
pc ölü olduğu için daha fazla yatırım yapmak istemiyorum ama ilgilendiğiniz için teşekkür ederim aynı sorunu yaşayıp çözen biri varsa diye yazdım buraya belki bir umutişlemciyi değiştikten sonra da hala aynı sorun devam edebilir sen en iyisi bu konuda uzman birine göster aksi taktirde farklı ve daha ciddi sorunlar ortaya çıkabilr
geçmiş olsun . iyi forumlar
reis halledemessen dc ekle yaz yardımcı olmaya çalışırım inşallah halledersin <3 PezoiX#1685batarya takılınca pc kapanıyor kısa devresi var sende bu problem yok sanırım ama dediğini deneyeceğim teşekkür ederim.
teşekkür ederim bro yarın bi deneyeceğim olmazsa yazarım <3reis halledemessen dc ekle yaz yardımcı olmaya çalışırım inşallah halledersin <3 PezoiX#1685
iyi geceler hayırlı ramazanlar yardımcı olduysak ne mutluteşekkür ederim bro yarın bi deneyeceğim olmazsa yazarım <3
Neyi beğendin ?ÇOK GÜZEL ÇOK BEĞENDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?