10 May 2021 #1 ay adam A Seçkin Üye Katılım 27 Ocak 2017 Mesajlar 329 Çözümler 2 Tepki puanı 14 Ödüller 6 9 HİZMET YILI total war hammer 2 için mod yükleyeceğim manuel olarak internette araştırdım ama bir türlü bulamadım .internette steam üzerinden yükleme yolları var manuel olarak kurmasını bilenler var mı? Find the desired mod at this site and download it. Unpack the archive Copy .pack file into Total War WARHAMMER II\data Genişletmek için tıklayın ... Create user.script.txt file (if not exists) in C:\Users\*Username*\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Warhammer2\scripts Genişletmek için tıklayın ... Add in user.script.txt file next line: mod “*modname*.pack”; Genişletmek için tıklayın ... bunu yaptığım halde çalışmadı Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap yüklemek istedğim mod ise bu 5. aşamanın yazılışında yanlış olabilir bilen varsa söylerse sevinirim mod ismi: tww2_improved_experience.pack Post automatically merged: 10 May 2021 Yardım edecek kimse yok mu? Son düzenleme: 10 May 2021
total war hammer 2 için mod yükleyeceğim manuel olarak internette araştırdım ama bir türlü bulamadım .internette steam üzerinden yükleme yolları var manuel olarak kurmasını bilenler var mı? Find the desired mod at this site and download it. Unpack the archive Copy .pack file into Total War WARHAMMER II\data Genişletmek için tıklayın ... Create user.script.txt file (if not exists) in C:\Users\*Username*\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Warhammer2\scripts Genişletmek için tıklayın ... Add in user.script.txt file next line: mod “*modname*.pack”; Genişletmek için tıklayın ... bunu yaptığım halde çalışmadı Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap yüklemek istedğim mod ise bu 5. aşamanın yazılışında yanlış olabilir bilen varsa söylerse sevinirim mod ismi: tww2_improved_experience.pack Post automatically merged: 10 May 2021 Yardım edecek kimse yok mu?
10 May 2021 #2 FuRyÖmer F Onaylı Üye Katılım 9 Şub 2021 Mesajlar 100 Tepki puanı 5 Ödüller 3 Yaş 20 5 HİZMET YILI dostum youtubede videoları var detaylı anlattımlı oradan araştrıarak rahatça bulabilirsin.
10 May 2021 Konuyu başlatan #3 ay adam A Seçkin Üye Katılım 27 Ocak 2017 Mesajlar 329 Çözümler 2 Tepki puanı 14 Ödüller 6 9 HİZMET YILI FuRyÖmer' Alıntı: dostum youtubede videoları var detaylı anlattımlı oradan araştrıarak rahatça bulabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... sabahtan belli bakıyorum warhammer 2 için yok buraya yazmadan önce bir sürü siteye videoya baktım
FuRyÖmer' Alıntı: dostum youtubede videoları var detaylı anlattımlı oradan araştrıarak rahatça bulabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... sabahtan belli bakıyorum warhammer 2 için yok buraya yazmadan önce bir sürü siteye videoya baktım
10 May 2021 #4 PAŞA DAYI ☾☆ Ederinden Fazla Değer Soytarıyı Kral Eder ☾☆ Süper Üye Katılım 12 Mar 2017 Mesajlar 619 Çözümler 2 Tepki puanı 93 Ödüller 8 Yaş 29 9 HİZMET YILI Dostum bu arkadaşı izleyip uygularsan yardımcı olabilir. Link; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dostum bu arkadaşı izleyip uygularsan yardımcı olabilir. Link; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
10 May 2021 Yasaklandı #5 f4VASQUEZ F Banlı Üye Katılım 30 Ağu 2016 Mesajlar 802 Çözümler 7 Tepki puanı 221 Ödüller 7 Yaş 26 9 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap buradan indir çalışacaktır.
10 May 2021 Konuyu başlatan #6 ay adam A Seçkin Üye Katılım 27 Ocak 2017 Mesajlar 329 Çözümler 2 Tepki puanı 14 Ödüller 6 9 HİZMET YILI PAŞA DAYI' Alıntı: Dostum bu arkadaşı izleyip uygularsan yardımcı olabilir. Link; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... ben warhammer 2 mod diyorum sen farklı oyun kurulumu atıyorsun Post automatically merged: 10 May 2021 conqerror' Alıntı: detaylı yapmak için youtube üzerinden videolara göz atmanı öneririm Genişletmek için tıklayın ... internette araştırdım diyorum yorum yapmak için yorum yapma varsa video at bana ben mi bulamadım Post automatically merged: 10 May 2021 f4VASQUEZ' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap buradan indir çalışacaktır. Genişletmek için tıklayın ... oyunda sıkıntı yok zaten oyun son sürüm ayrıca benim sorunum mod yüklemekte mod yükleyemiyorum Post automatically merged: 11 May 2021 . Son düzenleme: 11 May 2021
PAŞA DAYI' Alıntı: Dostum bu arkadaşı izleyip uygularsan yardımcı olabilir. Link; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... ben warhammer 2 mod diyorum sen farklı oyun kurulumu atıyorsun Post automatically merged: 10 May 2021 conqerror' Alıntı: detaylı yapmak için youtube üzerinden videolara göz atmanı öneririm Genişletmek için tıklayın ... internette araştırdım diyorum yorum yapmak için yorum yapma varsa video at bana ben mi bulamadım Post automatically merged: 10 May 2021 f4VASQUEZ' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap buradan indir çalışacaktır. Genişletmek için tıklayın ... oyunda sıkıntı yok zaten oyun son sürüm ayrıca benim sorunum mod yüklemekte mod yükleyemiyorum Post automatically merged: 11 May 2021 .