- Yasaklandı
-
peki hangi paketiyle oynanabilir ultimate ve gold var cunku hangisi neye yarar bilmiyorumGamepass ile oynaybilirsin ama her ay yenilemen lazım yoksa iptal oluyor
kanka game pass al dedğinde orda karşına 3 tane paket çıkıyor onlardan sana uygun olanı alıcaksın ^^peki hangi paketiyle oynanabilir ultimate ve gold var cunku hangisi neye yarar bilmiyorum
evet de warhammer 3u hangisiyle oyniyabilirimkanka game pass al dedğinde orda karşına 3 tane paket çıkıyor onlardan sana uygun olanı alıcaksın ^^
peki paketim ultimate olmasa bile warhammer 3 oyniyabilicek miyim ?abone olduktan sonra game pass üzerinde ki tüm oyunları bilgisayarına indirip oynayabilirsin aboneliğin bittiğinde yada sözleşmeyi fesh ettiğinde yine oyunları oynayamazsın yani 25 tl ver en pahalı oyunları bile indirip oynayabilirsin
Yanlış hatırlamıyorsam normal abonelikde zaten bütün oyunları oynayabiliyordun ultimate abonelik özellikleri sitede ultimate seçeneğinin altında yazar rica etsem girip okur musunevet de warhammer 3u hangisiyle oyniyabilirim
Post automatically merged:
peki paketim ultimate olmasa bile warhammer 3 oyniyabilicek miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?