Forumda konuları mevcuttu güvendim aldım fakat çoçuk 10 yaşında var yok klavyede yazı yazamıyor 5 6 gündür peşinde koşuyorum küfür ediyor para verdim birşey de diyemedim sonra fark ettimki cidden dolandırıcıymışYazık olmuş böyle güvenilir olmayan kişilerden spoofer veya herhangi birşey satın almanız sizin hatanız.
Geçmiş olsun bir dahakine daha dikkatli olursunuz.Adminler görüp gereğini yapacağını umuyorum.Forumda konuları mevcuttu güvendim aldım fakat çoçuk 10 yaşında var yok klavyede yazı yazamıyor 5 6 gündür peşinde koşuyorum küfür ediyor para verdim birşey de diyemedim sonra fark ettimki cidden dolandırıcıymış
Teşekkür ederim kötü olduGeçmiş olsun bir dahakine daha dikkatli olursunuz.Adminler görüp gereğini yapacağını umuyorum.
Forumda birden fazla konusunu gördüm güvenilir sandım fakat yanılmışımhata sizin cidden, ne üdüğü belirsiz adamlardan alışveriş yapmayın pardon adam dedim. +REF'i yok adam akıllı üyeliği yok neye göre alıyorsunuz onu geçtim dün bu ala-g, discorddan ben ulaştım dedim ki madem böyle bir şey var ve fiyatı da 500tl video çek bakayım dedim yok video çekemem yok pc yeni formatladım yayın açayım bak dedi tamam aç dedim zulu var tek onda göstrebilirim dedi o an dedim ki. YOK, zulu da sekmeme var diyen insanın yaşı kaç olabilir?
Dediğinizi anlamadım nasıl yapacağım?hocam arkadaş forum dansadesteğe talep açabilir misin başkalarını da dolandırmasın
Arkadaş forumdan biri ise desteğe söyleyin diyorDediğinizi anlamadım nasıl yapacağım?
Teşekkürler.@xtragyne1st veya @Posei özelden iletişime geçecek gereken detaylı bilgiden sonra gereken yapılacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?