Tplink sadece power ışığı yanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
geçenlerde türk telekom fiber nete geçtim gayet iyi çalışıyordu bugün ise çalışmıyor sadece power ışığı yanıyor arayüzden ayarları değiştirdim reset attım kapat aç yaptım modu değiştirdim bütün kabloları çekip tekrar taktım hiçbir şekilde düzelmiyor napmalıyım ?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
geçenlerde türk telekom fiber nete geçtim gayet iyi çalışıyordu bugün ise çalışmıyor sadece power ışığı yanıyor arayüzden ayarları değiştirdim reset attım kapat aç yaptım modu değiştirdim bütün kabloları çekip tekrar taktım hiçbir şekilde düzelmiyor napmalıyım ?
Müşteri hizmetlerini ara

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
hat kablosuna baktın mı peki dostum
modem ara yüzündeki ayarları fazla kurcalamam gerekli
geniş bant bağlantı ayarları ile oynadıysan düzeltmesi zor olacaktır muhtemelen bağlantı port ayarlarını oynamışsındır modeme restart atsan bile o ayarlar kalıcı olur
müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlat ve eve ekip çağır

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Böyle bir durumda ilk olarak müşteri hizmetleriyle iletişime geçmen yararına olacaktır. Eğer Wifi ışığı dahil yanmıyorsa sorun modeminizdedir. Modem değiştirmeyi deneyebilirsiniz ama sadece DSL ve Internet ışığınız yanmıyorsa bu ISS kaynaklı bir sinyal sorunudur. Dediğim gibi müşteri hizmetlerini arayarak bu durum hakkında bilgi alabilir ve çözülmesini isteyebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
res at
Post automatically merged:

Böyle bir durumda ilk olarak müşteri hizmetleriyle iletişime geçmen yararına olacaktır. Eğer Wifi ışığı dahil yanmıyorsa sorun modeminizdedir. Modem değiştirmeyi deneyebilirsiniz ama sadece DSL ve Internet ışığınız yanmıyorsa bu ISS kaynaklı bir sinyal sorunudur. Dediğim gibi müşteri hizmetlerini arayarak bu durum hakkında bilgi alabilir ve çözülmesini isteyebilirsiniz.
doğru bilgi

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum modemde wifi tuşu varsa ona basabilirmisin bizdede aynı sorun olmuştu wifi tuşundan internet kapalıyor çünkü

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kanka herkes aynı şeyi demiş ama doğru demişler bir sürü şey olmuş olabilir senin küçük yaptığın her hangi bir şey neleri etkilemiş olabilir müşteri hizmetleri en iyi çözüm olucaktır

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hocam sorun binada'da olabilir. Kabloları bir kontrol edin.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Aynısı Banada Olmuştu Kablolarla Vesaire Alakası Yok Muhtemelen Modem Gitmiştir Ama Müşteri Hizmetlerini Araman Daha Mantıklı Olacaktır

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Müşteri hizmetlerini ara kendin uğraşma boşuna onlar yardımcı olurlar

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
agalar müşteri hizmetlerini aradım şuanda çözdüm yardımlarınız için yinede yardımlarınız için teşekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
teknik servisi ara veya interneti değiştir

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
dns kablosunda bi sıkıntı olabilir müşteri hizmetlerini arayaraktan sorunu çözebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knk herkes bir şey söylemiş ama en sağlıllısı teknik servisi ara her şeyi denediğini söyle eve gelip ayarlasınlar hem daha sağlıklı bir kurulum olur

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hocam bende de geçen ay'a kadar aynı bu sorun vardı ve 3-4 kere müşteri hizmetlerini aramama rağmen uzaktan düzeltemediler, en sonunda evime ekip yollardılar ve modemin bağlı olduğu prizi söküp kabloları değiştirdiler sorunum çözüldü. hala düzelmediyse önerim prizin ucundan kabloyu söküp ucunu kesin daha sonra elektrik bandıyla kabloyu tekrar birleştirin. farklı olarak ta modeminizi kullanalı çok zaman olduysa modeminizde bir arıza olmuş ta olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...