22 Ara 2023 #1 hasan26e Uzman Üye Katılım 3 Nis 2018 Mesajlar 297 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 7 Yaş 28 8 HİZMET YILI Valorant da tpm 2.0 securty boot hatası alıyorum bilgisayarım tpm 2.0 ı desteklemiyor ne yapmalıyım?
Çözüm hasan26e 28 Ara 2023 canercagris' Alıntı: aynı problemi yaşıyorum windows 10 Genişletmek için tıklayın ... kankam sıkıntıyı çözdüm vpn açıp oyuna girersen hata almıyorsun girdikten sonra kapatabilirsin vpn i sıkıntı çıkmıyor sitilsiz' Alıntı: İşletim sisteminiz nedir acaba? Genişletmek için tıklayın ... çözdüm knkm vpn ile düzeliyor
canercagris' Alıntı: aynı problemi yaşıyorum windows 10 Genişletmek için tıklayın ... kankam sıkıntıyı çözdüm vpn açıp oyuna girersen hata almıyorsun girdikten sonra kapatabilirsin vpn i sıkıntı çıkmıyor sitilsiz' Alıntı: İşletim sisteminiz nedir acaba? Genişletmek için tıklayın ... çözdüm knkm vpn ile düzeliyor
22 Ara 2023 Moderatör #2 Zestial Wanderlust Süper Moderator Katılım 1 Şub 2017 Mesajlar 2,109 Çözümler 392 Tepki puanı 532 Ödüller 16 Yaş 28 9 HİZMET YILI Biostan Secure bootu aktif etmeniz gerekiyor Oyla -1 Olumsuz oyla
22 Ara 2023 Konuyu başlatan #3 hasan26e Uzman Üye Katılım 3 Nis 2018 Mesajlar 297 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 7 Yaş 28 8 HİZMET YILI sitilsiz' Alıntı: Biostan Secure bootu aktif etmeniz gerekiyor Genişletmek için tıklayın ... kanka aktif ediyorum ama tpm 2.0 diyor hala kapatıyorum gene aynı açıyorum gene aynı Oyla 0 Olumsuz oyla
sitilsiz' Alıntı: Biostan Secure bootu aktif etmeniz gerekiyor Genişletmek için tıklayın ... kanka aktif ediyorum ama tpm 2.0 diyor hala kapatıyorum gene aynı açıyorum gene aynı
23 Ara 2023 Moderatör #4 Zestial Wanderlust Süper Moderator Katılım 1 Şub 2017 Mesajlar 2,109 Çözümler 392 Tepki puanı 532 Ödüller 16 Yaş 28 9 HİZMET YILI hasan26e' Alıntı: kanka aktif ediyorum ama tpm 2.0 diyor hala kapatıyorum gene aynı açıyorum gene aynı Genişletmek için tıklayın ... İşletim sisteminiz nedir acaba? Oyla 0 Olumsuz oyla
hasan26e' Alıntı: kanka aktif ediyorum ama tpm 2.0 diyor hala kapatıyorum gene aynı açıyorum gene aynı Genişletmek için tıklayın ... İşletim sisteminiz nedir acaba?
28 Ara 2023 #5 canercagris its not fair i found love Süper Üye Katılım 14 Şub 2016 Mesajlar 889 Çözümler 7 Tepki puanı 132 Ödüller 9 Yaş 24 10 HİZMET YILI sitilsiz' Alıntı: İşletim sisteminiz nedir acaba? Genişletmek için tıklayın ... aynı problemi yaşıyorum windows 10 Oyla 0 Olumsuz oyla
sitilsiz' Alıntı: İşletim sisteminiz nedir acaba? Genişletmek için tıklayın ... aynı problemi yaşıyorum windows 10
28 Ara 2023 Konuyu başlatan #6 hasan26e Uzman Üye Katılım 3 Nis 2018 Mesajlar 297 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 7 Yaş 28 8 HİZMET YILI canercagris' Alıntı: aynı problemi yaşıyorum windows 10 Genişletmek için tıklayın ... kankam sıkıntıyı çözdüm vpn açıp oyuna girersen hata almıyorsun girdikten sonra kapatabilirsin vpn i sıkıntı çıkmıyor sitilsiz' Alıntı: İşletim sisteminiz nedir acaba? Genişletmek için tıklayın ... çözdüm knkm vpn ile düzeliyor Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
canercagris' Alıntı: aynı problemi yaşıyorum windows 10 Genişletmek için tıklayın ... kankam sıkıntıyı çözdüm vpn açıp oyuna girersen hata almıyorsun girdikten sonra kapatabilirsin vpn i sıkıntı çıkmıyor sitilsiz' Alıntı: İşletim sisteminiz nedir acaba? Genişletmek için tıklayın ... çözdüm knkm vpn ile düzeliyor