- Konuyu başlatan
-
Biosdan ayar yapılması gerekiyor, halledilirTeşekkür ederim, discorda giremiyorum, onay hatası veriyor vpn açık diye, ayriyetten önceki spooferi yapan arkadaş, ssd raid attiğımız için, bios up/down'da bios ekranında kitleneceğini söylemişti. Ne yapmamız lazım acaba? Ona göre 2-3 içinde maaş yatacak, spooferi acilen yapmam lazım.
teşekkürler içimi rahatlattınız.Biosdan ayar yapılması gerekiyor, halledilir
Geri dönüş yapıldı@Rhaast ticket açamıyorum, discord üzerinden yazdım size.
Anakartınız destekliyor kaldırabiliriz, siz taki hile açıp banlanana kadar kullanabilirsiniz spooferıMerhabalar lolde her yeni hesap açtıktan 2 saat sonra ban yiyorum ana kartım:
Gigabyte A620M S2H AMD
ve bunu bir kere satın aldıktan sonra sonsuza kadar ban kalkıyor mu ve başka bir dejavantajı varmıdır
Tamamdır bilgilendirme için sağlun. 1-2 hafta içinde alım yapacağımAnakartınız destekliyor kaldırabiliriz, siz taki hile açıp banlanana kadar kullanabilirsiniz spooferı
Tamam dırTamamdır bilgilendirme için sağlun. 1-2 hafta içinde alım yapacağım
+rep satın alındı
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, iyi oyunlar dilerim+rep satın alındı
Sadece LoL icin uyguladığımız başka bir programımız da var bakabilirsiniz Tıklayınlolde işe yararmı kankam
teşekkür ederimhayırlı satıslar.
Şuanlık spooferın Lifetime stokları yok tekrar açılacak, spoofer kurulumu size bağlı ben 20 dakikaya oyundayımhocam hem valorant hile hem de spoofer almak istiyorum ikisini de lifetime şeklinde. daha önce birçok hile kullandım ama spoofer kullanmadım. spoofer kaç saat sürüyor? lifetime alırsam her seferinde senin mi bağlanıp yapman gerekecek?
hocam 30 dakikaya spoof atsam formatla beraber oyuna girmem 2-3 saati bulur sanırım.Şuanlık spooferın Lifetime stokları yok tekrar açılacak, spoofer kurulumu size bağlı ben 20 dakikaya oyundayım
Spoofer atması 5 10 dakika max, Spoof öncesi yapılacak işlemler sizin hızınıza bağlı Spoof sonrası oyunun inme hızı vs size bağlı yanihocam 30 dakikaya spoof atsam formatla beraber oyuna girmem 2-3 saati bulur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?