- Konuyu başlatan
-
Teşekkür ederimm, iyi oyunlararkadaşlar merhaba asus anakartımda birden fazla spoffer denedim fakat ücretlilerde işe yaramadı. kendisi 1 saat içinde halletti kesinlikle güvenilir zaten olmazsa iadenizi yapıyor. valoaranta hiçbir türle giremiyordum.şimdi ise sıkıntısız kullanıyorum ban yeme korkusu yok. yabancı bir yazılım yok ve diğer spoflardan bambaşka bir yöntem kullanıyor. oyüzden kendisini tebrik ediyorum 4 gündür kullanıyorum gerçek tpm bypass yapabilen tek arkadaş olabilir.
Kanka selamlar iyi forumlar benim anakart bilgilerim fotoğrafta belirttim. Ücretsiz olarak yabancı/yerli Ne kadar deneme yaptıysam ben de çözüme ulaşamadım.Teşekkür ederimm, iyi oyunlar
Kalkar hocam discord üzerinden ulaşınKanka selamlar iyi forumlar benim anakart bilgilerim fotoğrafta belirttim. Ücretsiz olarak yabancı/yerli Ne kadar deneme yaptıysam ben de çözüme ulaşamadım.
(http://imgur.com/a%2FFcl1fKp)
Aynı olayı ben de yaşadım. şimdi spoofer arıyorum. arkadaş bilgi verirse sanırım ben de alacağımhocam fortniteden perma ve hwid yedim ne yaparsam yapayım açılmıyor asus prime asus prime b450m-k anakart spooflarsam oynamaya devam edebilir miyim? Ayrıca turnuva güvenliği var mı
hocam fortniteden perma ve hwid yedim ne yaparsam yapayım açılmıyor asus prime asus prime b450m-k anakart spooflarsam oynamaya devam edebilir miyim? Ayrıca turnuva güvenliği var mı
Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz hocamAynı olayı ben de yaşadım. şimdi spoofer arıyorum. arkadaş bilgi verirse sanırım ben de alacağım
dc eklersen yardımcı oluruz brom : ugur199721Aynı olayı ben de yaşadım. şimdi spoofer arıyorum. arkadaş bilgi verirse sanırım ben de alacağım
bios güncellemesi falan şart m format yoksa direkt oluyor mu
Discord üzerinden ticket açabilirsinizhocam selam excalibur notebooklarda çalışır mı genelde nerden satın almak istesem o notebook da çalışmıyor dendi
Teşekkür ederim, iyi oyunlarKullandım sağlam satıcı ve gerçekten işe yarıyor. Fortnite ta hwıd ban yemiştim bir kaç tane spoofer denedim ama işe yaramadı. Sonra arkadaşlar yardımcı oldu. Yapabilirseniz sınırsız alın her türlü ilgileniyorlar
Çalışır hocamAsus'un Z serisi bilgisayarları işler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?