Cok sinir bozucu deyilmiselamın aleykum lol başlamak ısteyen arkadaşlar gördüm. Başlamayın! Başlıyor iseniz euw na eu kore gibi sunucularda başlayın peki neden başlamamalısınız buyrun sızlere sslerle birlikte göstereyim.
NOT:YAKLAŞIK OLARAK 7 TANE 200 LVL VEYA ÜSTÜ 2M 4M HESAPLARIM BANLANDI. ARTIK BIRAKACAGIM BENDE SAYGILAR.
Ekli dosyayı görüntüle 90228Ekli dosyayı görüntüle 90229Ekli dosyayı görüntüle 90232Ekli dosyayı görüntüle 90231Ekli dosyayı görüntüle 90230
Zamanında çok oynardım en sonunda oyunu bıraktırdılar banaknk zaten tr serveri pismanliktir troller olsun afk olsun bi bitmez arada arkadaslarim olursa giriyorum artik bende
knk soloq atasim gelmiyor onceden sadcee soloq oynardim ondan bile soguttular oyun zaten suan cokuste oldugunu dusunuyorum benZamanında çok oynardım en sonunda oyunu bıraktırdılar bana
Zamanı geldi mi sen de bırakacaksın oyunu bak da gör sinir bir yere kadar çünkü insanı soğutuyorlar vede çok günaha sokuyolarknk soloq atasim gelmiyor onceden sadcee soloq oynardim ondan bile soguttular oyun zaten suan cokuste oldugunu dusunuyorum ben
warwick kayn shaco pantheon hecarim diana hiçbirisiyle kazanamıyosun başkan.Shaco ile belirli yere kadar gelebilirsin ayrıca oyun bilgisi de lazım şampiyon olarak shaco değil de daha efektif çarlar oynasaydın keşke tilt olmadan zaten takımların halleri belli oyuncuların kapasitesi birçoğu bilmiyor oyunu
Bu herolarla her zaman kazanamazsın zaten düşük ranklarda daha 1v9 atabilme potansiyeline sahip çarlar oynaman lazımwarwick kayn shaco pantheon hecarim diana hiçbirisiyle kazanamıyosun başkan.
neresini sevsin kitle sıkıntı 2 adam vuruyorsun hemen sövmeye başlıyorlar hayvan gibi sesler çıkartıyorlar ülke maalsef ggTR server'ını kimse sevmiyor inan bana
illaki knk onceden 5 6 aaat lose alsam da oyniyodum suan lose alinca max 1 el daha giriyorum saliyomZamanı geldi mi sen de bırakacaksın oyunu bak da gör sinir bir yere kadar çünkü insanı soğutuyorlar vede çok günaha sokuyolar
yapacak birşey yok emin ol her swde geliyor böyle insanlar.selamın aleykum lol başlamak ısteyen arkadaşlar gördüm. Başlamayın! Başlıyor iseniz euw na eu kore gibi sunucularda başlayın peki neden başlamamalısınız buyrun sızlere sslerle birlikte göstereyim.
NOT:YAKLAŞIK OLARAK 7 TANE 200 LVL VEYA ÜSTÜ 2M 4M HESAPLARIM BANLANDI. ARTIK BIRAKACAGIM BENDE SAYGILAR.
Ekli dosyayı görüntüle 90228Ekli dosyayı görüntüle 90229Ekli dosyayı görüntüle 90232Ekli dosyayı görüntüle 90231Ekli dosyayı görüntüle 90230
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?