Kolay gelsin fakat bir tavsiye vereyim,ana hesabında sakın script kullanmaUmarım bulursun kafana göre birini. Onaylı olmayı bekliyoruz.
Güzel kardeşim league of legends adlı oyunun genel ve tartışma bölümünde hangi oyundan bahsedebilirim acaba ? Bu arada Report edileceksin bilgin olsun,tek sen değil senin gibi alakasız ve sadece yorum kasmak isteyenler Report edilecekTR Hangi oyun
merak etim ve yazdım ve benim bütün yazdıklarıma bakabilirsin ben boş yorum yapmam ve burada hakım yenecek ve bu arada sende onaylı üyesin illaki bir spam yorumu yapmışsındırerenbskt
Öyle bir düşünce içerisinde isen direkt olarak Report et ve spam yaptıysam ban yiyeyim.merak etim ve yazdım ve benim bütün yazdıklarıma bakabilirsin ben boş yorum yapmam ve burada hakım yenecek ve bu arada sende onaylı üyesin illaki bir spam yorumu yapmışsındır
Toplamda 96 yorum yapmışsın 3 senedir burdasın helal olsun ama illaki yapmışsındır güzel kardeşim bu kadar tarışmaya gerek yokÖyle bir düşünce içerisinde isen direkt olarak Report et ve spam yaptıysam ban yiyeyim.
Profilime yazabilirsen direkt olarak profilime yaz veya buradan yaz direkt ekleyimözel konuşma başlatman kapalı dostum yazamıyorum sana.
3 yıldır buradayım ve beğendiğim,hatası olan,çözüm odaklı,yardım postlarına sürekli olarak takip ettim.Bazıları gibi direkt spam ve konu ile alakasız yorumlar yapmadım.Toplamda 96 yorum yapmışsın 3 senedir burdasın helal olsun ama illaki yapmışsındır güzel kardeşim bu kadar tarışmaya gerek yok
bazıları demene gerek yok bana deseydin yeterdi ben çıkıyorum allaha emanet bi yemek yicem kendinize iyi bakın uzatmaya gerek yokProfilime yazabilirsen direkt olarak profilime yaz veya buradan yaz direkt ekleyim
Post automatically merged:
3 yıldır buradayım ve beğendiğim,hatası olan,çözüm odaklı,yardım postlarına sürekli olarak takip ettim.Bazıları gibi direkt spam ve konu ile alakasız yorumlar yapmadım.
İyi bayramlar :/bazıları demene gerek yok bana deseydin yeterdi ben çıkıyorum allaha emanet bi yemek yicem kendinize iyi bakın uzatmaya gerek yok
Kankam Arkadaş Bulma Dediğin Burdan Arkadaş'mı Bulunur
İsmini yazarsan girebiliriz ?jung oynuyorum
Onaylı olmayı bekliyorum olunca girebiliriz istersenMerhabalar,yanıma script kullanan Mid lane harici arkadaş arıyorum.Şu anda Gold IV 'üm.Gold/Plat arası gelebilecek varsa (Şuan gelebilecek şu anda online olan) oyun içi ismini yazabilirlerse çok ama çok sevinirim.Lütfen şu an girecekler isimlerini yazarlarsa sevinirim.
*İsmimin başlangıcı Doo......*
İsmim Doo ile başlıyor kankam kabul edersinllabellars girebiliriz istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?