5 Mar 2019 Yasaklandı #1 Anveegun A Banlı Üye Katılım 3 Şub 2019 Mesajlar 99 Tepki puanı 14 7 HİZMET YILI Selamlar. Daha yeniyim bu konularda. Trainer için C#: Dim hile As String = TextBox1.Text Try WriteInteger("******", &H******, hile) Catch ex As Exception End Try bu kodları mı kullanıyoruz. İnternette ufak bir araştırma sonucu bu kodları buldum. Şimdiden teşekkürler, İyi forumlar
Selamlar. Daha yeniyim bu konularda. Trainer için C#: Dim hile As String = TextBox1.Text Try WriteInteger("******", &H******, hile) Catch ex As Exception End Try bu kodları mı kullanıyoruz. İnternette ufak bir araştırma sonucu bu kodları buldum. Şimdiden teşekkürler, İyi forumlar
5 Mar 2019 #2 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Kapsamlı bir araştırma yapmalısın
5 Mar 2019 #3 hasad H Üye Katılım 3 Mar 2019 Mesajlar 9 Tepki puanı 0 Yaş 48 7 HİZMET YILI Araştırma yapman iyi olur
5 Mar 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #4 Anveegun A Banlı Üye Katılım 3 Şub 2019 Mesajlar 99 Tepki puanı 14 7 HİZMET YILI hasad' Alıntı: Araştırma yapman iyi olur Genişletmek için tıklayın ... Araştırma yapmam gerektiğini anladım, hani yukarda da aynı yorum var, Yorum kasmak yerine az yardımcı olsan. Demekki araştırma yapmışım da bulamamışım. Buraya gelmişim sormuşum. neden yukardaki yorumla aynı yorumu atıyorsun ki ?
hasad' Alıntı: Araştırma yapman iyi olur Genişletmek için tıklayın ... Araştırma yapmam gerektiğini anladım, hani yukarda da aynı yorum var, Yorum kasmak yerine az yardımcı olsan. Demekki araştırma yapmışım da bulamamışım. Buraya gelmişim sormuşum. neden yukardaki yorumla aynı yorumu atıyorsun ki ?
5 Mar 2019 #5 Spexxia S Üye Katılım 23 Şub 2019 Mesajlar 7 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 25 7 HİZMET YILI Biraz daha araştır
5 Mar 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #6 Anveegun A Banlı Üye Katılım 3 Şub 2019 Mesajlar 99 Tepki puanı 14 7 HİZMET YILI Spexxia' Alıntı: Biraz daha araştır Genişletmek için tıklayın ... Zekana hayran kaldım şahsen. Yorum kasmaya mı çalışıyorsun bilmiyorum ama, yorum kasıp gereksiz yorum yapanlar uyarılıyor veya cezalandırılıyor diye biliyorum..
Spexxia' Alıntı: Biraz daha araştır Genişletmek için tıklayın ... Zekana hayran kaldım şahsen. Yorum kasmaya mı çalışıyorsun bilmiyorum ama, yorum kasıp gereksiz yorum yapanlar uyarılıyor veya cezalandırılıyor diye biliyorum..
6 Mar 2019 #7 imxtr 🌟🌟🌟🌟🌟 Donator Katılım 28 May 2018 Mesajlar 1,754 Çözümler 6 Tepki puanı 330 Ödüller 11 Sosyal 8 HİZMET YILI udemy ile daha kapsamlı kod yazabilrisin biraz pahalı ama değeceğini umud ediyorum. Oraya bak istersen bazen indirim ve ücretsiz öğreticiler oluyor
udemy ile daha kapsamlı kod yazabilrisin biraz pahalı ama değeceğini umud ediyorum. Oraya bak istersen bazen indirim ve ücretsiz öğreticiler oluyor
6 Mar 2019 Yasaklandı #8 ndngailesi N ☞ MaMo434376 Seçkin Üye Katılım 29 Ara 2016 Mesajlar 414 Tepki puanı 65 Yaş 7 9 HİZMET YILI ilk önce ReadWritingMemory dosyasını ekliyorsun projeye Link: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VB.Net: Dim MM76 As String = "VALUE" Try WriteInteger("oyun.exe", &HP4İNT8R, MM76) Catch ex As Exception End Try
ilk önce ReadWritingMemory dosyasını ekliyorsun projeye Link: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VB.Net: Dim MM76 As String = "VALUE" Try WriteInteger("oyun.exe", &HP4İNT8R, MM76) Catch ex As Exception End Try
6 Mar 2019 #9 Shitric Cehalet Mutluluktur Süper Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 1,345 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Mantığını anlamadan, ne yapacağını bilmeden işin direk içinden başlamaya çalışıyorsun. Yanlış. Bu video başlangıç için yeterli olabilir;
Mantığını anlamadan, ne yapacağını bilmeden işin direk içinden başlamaya çalışıyorsun. Yanlış. Bu video başlangıç için yeterli olabilir;
6 Mar 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #10 Anveegun A Banlı Üye Katılım 3 Şub 2019 Mesajlar 99 Tepki puanı 14 7 HİZMET YILI Shitric' Alıntı: Mantığını anlamadan, ne yapacağını bilmeden işin direk içinden başlamaya çalışıyorsun. Yanlış. Bu video başlangıç için yeterli olabilir; Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim. İşime yarar bir cevap oldu. Discord varsa bana özelden ulaşabilir misiniz Konu kitlenebilir. sorun çözüldü.
Shitric' Alıntı: Mantığını anlamadan, ne yapacağını bilmeden işin direk içinden başlamaya çalışıyorsun. Yanlış. Bu video başlangıç için yeterli olabilir; Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim. İşime yarar bir cevap oldu. Discord varsa bana özelden ulaşabilir misiniz Konu kitlenebilir. sorun çözüldü.
8 Mar 2019 #11 AlperToprakTR A Uzman Üye Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 177 Tepki puanı 12 9 HİZMET YILI ndngailesi' Alıntı: ilk önce ReadWritingMemory dosyasını ekliyorsun projeye Link: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VB.Net: Dim MM76 As String = "VALUE" Try WriteInteger("oyun.exe", &HP4İNT8R, MM76) Catch ex As Exception End Try Genişletmek için tıklayın ... c#ta nasıl yapabilirim
ndngailesi' Alıntı: ilk önce ReadWritingMemory dosyasını ekliyorsun projeye Link: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VB.Net: Dim MM76 As String = "VALUE" Try WriteInteger("oyun.exe", &HP4İNT8R, MM76) Catch ex As Exception End Try Genişletmek için tıklayın ... c#ta nasıl yapabilirim
9 Mar 2019 Yasaklandı #12 ndngailesi N ☞ MaMo434376 Seçkin Üye Katılım 29 Ara 2016 Mesajlar 414 Tepki puanı 65 Yaş 7 9 HİZMET YILI @ Alper ToprakTR
9 Mar 2019 #13 Jagrenti Griffin Premium Katılım 12 Haz 2016 Mesajlar 854 Tepki puanı 370 Ödüller 12 9 HİZMET YILI Arkadaşımızın sorunu çözülmüş, daha fazla yoruma gerek yok konunun kilitlenmesi gerek.