Nasıl ücretli mi hackleri?ben offline oyunlarda genellikle wemod kullanıyorum dostum free dir
ücretsiz ama premiun olarak ücretliside var ama almana gerek yok free de kullanabilirsinNasıl ücretli mi hackleri?
eyw dostumkanka cidden çok işime yaradı teşekkür ederim .)
ücretsiz premimumun şu özelligi var sadece bi oyuna para hilesi yapcan mesala freede 10 bin artırabilirysun premiumda direk ne kadar yapmak istiyosan o rakamı girin yapabiliyorsunNasıl ücretli mi hackleri?
Anladım hocam eyvallah. Bu aralar star wars falen oynuyorum. Oyunu yapımcılar biraz gıcık yapmış,canın gidince 3 kitin var. %20-25 dolduruyor ve sadece meditasyonda yenilenebiliyor. Yalnız meditasyonda canını ve kitini yenilersen, o bölümdeki öldürdğün düşmanlarda tekrar yenileniyor.(böyle salakça fikir kimin aklına geldi acaba) Diğer yandan save sadece meditasyon noktalarında oluyor. Buda bir parkurda ölürsen zaman zaman baya geriden başlatma demek oluyor. O yüzden hile ile en azından kiti sonsuz yaparım, hem düşman yenilenmez hemde ikide bir meditasyonla uğraşmam dedim. Lakin free hacklerin hiçbirinde aradığım özellik bulamadım( kiti arttırma ve save location(istediğin noktaya save atıp, ölünce oradan devam etme özelliği) )Bir tek işte bu chathappende var bu özellikler ama orasıda bir garip site. Üye oluyorum ama üye girişi yapmıyor, sürekli üye değilmişsin gibi kısıtlama yapıyor vsvseyw dostum
Post automatically merged:
ücretsiz premimumun şu özelligi var sadece bi oyuna para hilesi yapcan mesala freede 10 bin artırabilirysun premiumda direk ne kadar yapmak istiyosan o rakamı girin yapabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?