25 Şub 2017 Konuyu başlatan #2 Rookie35 R Üye Katılım 2 Eki 2016 Mesajlar 40 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Bahri54' Alıntı: Olursa Rep veririm Genişletmek için tıklayın ... Oluyor Oluyor Hemen Dene eynir: eynir: eynir:
Bahri54' Alıntı: Olursa Rep veririm Genişletmek için tıklayın ... Oluyor Oluyor Hemen Dene eynir: eynir: eynir:
25 Şub 2017 #3 HighDayı seytanazaptabayfikretnoktakom Süper Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 635 Çözümler 1 Tepki puanı 143 Ödüller 9 9 HİZMET YILI virus total yok indirmeyin
25 Şub 2017 Konuyu başlatan #4 Rookie35 R Üye Katılım 2 Eki 2016 Mesajlar 40 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI xahmox' Alıntı: virus total yok indirmeyin Genişletmek için tıklayın ... kardeşim program benim değil bu 1 2.cisi bak adam deniyor vürüs bulaşmışmu sor bakıyım
xahmox' Alıntı: virus total yok indirmeyin Genişletmek için tıklayın ... kardeşim program benim değil bu 1 2.cisi bak adam deniyor vürüs bulaşmışmu sor bakıyım
25 Şub 2017 Konuyu başlatan #5 Rookie35 R Üye Katılım 2 Eki 2016 Mesajlar 40 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Bahri54' Alıntı: 2 De 1 Atıyor Kardeşim Rep Veremiyecepğim Genişletmek için tıklayın ... kardeş az basarsan atmaz
Bahri54' Alıntı: 2 De 1 Atıyor Kardeşim Rep Veremiyecepğim Genişletmek için tıklayın ... kardeş az basarsan atmaz
26 Şub 2017 #6 CnaxyTR Emektar Üye Katılım 30 Eyl 2016 Mesajlar 1,765 Tepki puanı 316 Ödüller 10 9 HİZMET YILI Merhaba, Konunuzda virüs taraması eksik olduğu anlaşılmıştır. Konunuz bu sebepli kapatılmıştır. Virüstotalsiz paylaşımlar kesinlikle yasaktır. Konunuzu tekrar açmayınız virüs taramanızı bana alttaki şablona uyarak gönderiniz. Kod: Konu Linki : Konu virüs taraması : Virüs Tarama Sitesi(Sadece virüstotal geçerlidir): Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhaba, Konunuzda virüs taraması eksik olduğu anlaşılmıştır. Konunuz bu sebepli kapatılmıştır. Virüstotalsiz paylaşımlar kesinlikle yasaktır. Konunuzu tekrar açmayınız virüs taramanızı bana alttaki şablona uyarak gönderiniz. Kod: Konu Linki : Konu virüs taraması : Virüs Tarama Sitesi(Sadece virüstotal geçerlidir): Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap