11 Nis 2017 #1 soldier Onaylı Üye Katılım 15 Ara 2015 Mesajlar 120 Çözümler 1 Tepki puanı 16 Ödüller 9 Yaş 30 10 HİZMET YILI Ölen kişiyi canlandırıp Şaman yapmak : PHP: function eventPlayerDied(isim)--[[ ]]tfm.exec.respawnPlayer(isim)--[[ ]]tfm.exec.setShaman(isim) end !peynir Yazarak Peynir Almak : PHP: function eventChatCommand(isim, komut)--[[ ]]if komut == "peynir" then--[[ --]]tfm.exec.giveCheese(isim)--[[ ]]end end Oda'ya Yeni Gelen Kişiyi Canlandırıp Meep vermek : PHP: function eventNewPlayer(isim)--[[ ]]tfm.exec.respawnPlayer(isim)--[[ ]]tfm.exec.giveMeep(isim) end Fare Peynir'i Aldığında Ölmesini Sağlamak : PHP: function eventPlayerGetCheese(isim)--[[ ]]tfm.exec.killPlayer(isim) end Fare yuvaya girdiğinde kalan sürenin 30 saniye olması : PHP: function eventPlayerWon(isim)--[[ ]]tfm.exec.setGameTime(30) end !mesaj yazarak haritanın adı yazılan mesaj yapmak : PHP: function eventChatCommand(isim, komut)--[[ ]]tfm.exec.setUIMapName(komut) end Okadar konu açtın birde onların aynısını toplayıp tek konu açtın diyenler için : 15 SANİYE DOLDUĞU ZAMAN HIZLI BİR ŞEKİLDE KONU AÇMAK YASAKMI ? [ ONULARIN İÇERİĞİ FARKLI OLACAK]
Ölen kişiyi canlandırıp Şaman yapmak : PHP: function eventPlayerDied(isim)--[[ ]]tfm.exec.respawnPlayer(isim)--[[ ]]tfm.exec.setShaman(isim) end !peynir Yazarak Peynir Almak : PHP: function eventChatCommand(isim, komut)--[[ ]]if komut == "peynir" then--[[ --]]tfm.exec.giveCheese(isim)--[[ ]]end end Oda'ya Yeni Gelen Kişiyi Canlandırıp Meep vermek : PHP: function eventNewPlayer(isim)--[[ ]]tfm.exec.respawnPlayer(isim)--[[ ]]tfm.exec.giveMeep(isim) end Fare Peynir'i Aldığında Ölmesini Sağlamak : PHP: function eventPlayerGetCheese(isim)--[[ ]]tfm.exec.killPlayer(isim) end Fare yuvaya girdiğinde kalan sürenin 30 saniye olması : PHP: function eventPlayerWon(isim)--[[ ]]tfm.exec.setGameTime(30) end !mesaj yazarak haritanın adı yazılan mesaj yapmak : PHP: function eventChatCommand(isim, komut)--[[ ]]tfm.exec.setUIMapName(komut) end Okadar konu açtın birde onların aynısını toplayıp tek konu açtın diyenler için : 15 SANİYE DOLDUĞU ZAMAN HIZLI BİR ŞEKİLDE KONU AÇMAK YASAKMI ? [ ONULARIN İÇERİĞİ FARKLI OLACAK]
11 Nis 2017 Yasaklandı #2 BozkurtTeam B I'm the Boss Ultra Üye Katılım 4 Ağu 2016 Mesajlar 887 Tepki puanı 30 9 HİZMET YILI Sağol yararlı konu +1 Yalnız bu kodları nasıl kullnacaz mesela ben Transformice hle kodlamk istiyorum
Sağol yararlı konu +1 Yalnız bu kodları nasıl kullnacaz mesela ben Transformice hle kodlamk istiyorum
11 Nis 2017 Konuyu başlatan #3 soldier Onaylı Üye Katılım 15 Ara 2015 Mesajlar 120 Çözümler 1 Tepki puanı 16 Ödüller 9 Yaş 30 10 HİZMET YILI BozkurtTeam' Alıntı: Sağol yararlı konu +1 Yalnız bu kodları nasıl kullnacaz mesela ben Transformice hle kodlamk istiyorum Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler ve Visual de nasıl transformice hile kodlandığını bilmiyorum fakat öğrenince videosunu çekerim hem videolu hemde yazılı bir anlatım paylaşırım
BozkurtTeam' Alıntı: Sağol yararlı konu +1 Yalnız bu kodları nasıl kullnacaz mesela ben Transformice hle kodlamk istiyorum Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler ve Visual de nasıl transformice hile kodlandığını bilmiyorum fakat öğrenince videosunu çekerim hem videolu hemde yazılı bir anlatım paylaşırım
11 Nis 2017 #4 RedMen Old Moderatör Süper Üye Katılım 22 May 2016 Mesajlar 656 Tepki puanı 41 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Guzel olmus kodlamak isteyen arkadaslar icin yararli
11 Nis 2017 #5 burakbcl B Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry) Süper Üye Katılım 30 Tem 2016 Mesajlar 694 Tepki puanı 89 9 HİZMET YILI teşekkürler rep'in verildi tek konuda olması daha iyi
15 Nis 2017 #6 ASOSYAL GOKHAN A Üye Katılım 2 Şub 2017 Mesajlar 10 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Vay be baya yararlı konuda hangi program kullanıyorsun
15 Nis 2017 #7 SelSeflyDely S Üye Katılım 15 Nis 2017 Mesajlar 20 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI Yararlı konu ama ne ile programlıcaz ?