21 Haz 2016 #1 MrUnknown M Üye Katılım 15 Haz 2016 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar bugün sizlere yeni yaptığım bir VIP hacki tanıtacağım. Hilenin Özellikleri Teleport Hack Rato Agil Suda Yüzme Survivor Drag İşlememe Speed Hack NASIL KULLANILIR? 1-) Transformice.exe'yi açıyoruz. 2-) Giriş ekranında hilemizi açıyoruz. 3-) Anti Ban'ı işaretleyerek giriş yapıyoruz.Boş bir odaya gidiyoruz. 4-) Sonra istediğimiz hileleri seçiyoruz. 5-) Hile Çalışmıştır! TUŞLAR Teleport Hack = T basarsanız ışınlanır. Speed Hack = CTRL tuşuna basınca hızlanır.Z tuşuna basınca normal hale döner. İNDİRME LİNKLERİ VE VİRÜS TARAMASI DOSYA CO: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Dosya TC: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Virüs Taraması Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ( VirüsTotale giremedim bir türlü o yüzden metadefender ile tarattırdım dosyayı. ) İYİ FORUMLAR.
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere yeni yaptığım bir VIP hacki tanıtacağım. Hilenin Özellikleri Teleport Hack Rato Agil Suda Yüzme Survivor Drag İşlememe Speed Hack NASIL KULLANILIR? 1-) Transformice.exe'yi açıyoruz. 2-) Giriş ekranında hilemizi açıyoruz. 3-) Anti Ban'ı işaretleyerek giriş yapıyoruz.Boş bir odaya gidiyoruz. 4-) Sonra istediğimiz hileleri seçiyoruz. 5-) Hile Çalışmıştır! TUŞLAR Teleport Hack = T basarsanız ışınlanır. Speed Hack = CTRL tuşuna basınca hızlanır.Z tuşuna basınca normal hale döner. İNDİRME LİNKLERİ VE VİRÜS TARAMASI DOSYA CO: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Dosya TC: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Virüs Taraması Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ( VirüsTotale giremedim bir türlü o yüzden metadefender ile tarattırdım dosyayı. ) İYİ FORUMLAR.