Onaylı Üye
etsende bir sonuc cıkacagını düşünmüyorum ugraşmıyorlarArkadaşlar ilk önce merhaba, şimdi şöyle sizlere izah edeyim durumu: Bugün Trendyol hesabım çalınmış ve e postası değiştirilmiş. Üstüne kendi kartını ekleyip alışveriş yapmış. Ben çalındığını, bana siparişlerin iptal mesajı telefonuma SMS olarak geldiğinde anlıyorum ve irtibata geçiyorum müşteri temsilcisi ile konuşup hesabı kurtarıyorum ve iki adımlı doğrulamayı açıyorum fakat dava edeceğim dediğimde mahkemeye Trendyol bilgileri verecek demeniz yeterli olacak, onlar bizlere yasal yollardan ulaşacaklardır denildi.
Sizce dava etsem maddi bir şey kazanabilir miyim? Sırf aklı başına gelsin diye veya benim bundan çıkarım ne olur? Adam utanmadan hesabıma geri kavuştuğumda siparişler kısmına girdiğimde 4 bin TL'lik sepet olduğunu gördüm, berskha montundan Puff'una kadar her şeyi sepete eklemiş. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçekten bilgili bir arkadaş varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.
haklı yani hiç bir sonuc cıkmaz kankaDostum ben avukat yanında çalışıyorum ve rahatça söyleyebilirim arkadaşların dediği gibi seni maddi zarara uğratmadıysa boşuna uğraşırsın
Arkadaşlar ilk önce merhaba, şimdi şöyle sizlere izah edeyim durumu: Bugün Trendyol hesabım çalınmış ve e postası değiştirilmiş. Üstüne kendi kartını ekleyip alışveriş yapmış. Ben çalındığını, bana siparişlerin iptal mesajı telefonuma SMS olarak geldiğinde anlıyorum ve irtibata geçiyorum müşteri temsilcisi ile konuşup hesabı kurtarıyorum ve iki adımlı doğrulamayı açıyorum fakat dava edeceğim dediğimde mahkemeye Trendyol bilgileri verecek demeniz yeterli olacak, onlar bizlere yasal yollardan ulaşacaklardır denildi.
Sizce dava etsem maddi bir şey kazanabilir miyim? Sırf aklı başına gelsin diye veya benim bundan çıkarım ne olur? Adam utanmadan hesabıma geri kavuştuğumda siparişler kısmına girdiğimde 4 bin TL'lik sepet olduğunu gördüm, berskha montundan Puff'una kadar her şeyi sepete eklemiş. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçekten bilgili bir arkadaş varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.
Senin özel mülkün ile ilgili işlemler yapıyorsa etmelisin dostum eğer bunları yasayanlar dava etmezse sayilari cogalirArkadaşlar ilk önce merhaba, şimdi şöyle sizlere izah edeyim durumu: Bugün Trendyol hesabım çalınmış ve e postası değiştirilmiş. Üstüne kendi kartını ekleyip alışveriş yapmış. Ben çalındığını, bana siparişlerin iptal mesajı telefonuma SMS olarak geldiğinde anlıyorum ve irtibata geçiyorum müşteri temsilcisi ile konuşup hesabı kurtarıyorum ve iki adımlı doğrulamayı açıyorum fakat dava edeceğim dediğimde mahkemeye Trendyol bilgileri verecek demeniz yeterli olacak, onlar bizlere yasal yollardan ulaşacaklardır denildi.
kendi kartını ekleyip yapacaksa acaba neden hesabı çalmış çok merak ediyorumYa senin kartınla bir şeyler yapmaya çalışsaydı direkt aç derdim de adam kendi kartını ekleyip yapmış, edebilirsin de yani pek bir şey alır mısın bilmem.
Benim de kafa oraya gitmişti de hesabı çalan adamın sıkıntıları var herhalde anlamadım ben dekendi kartını ekleyip yapacaksa acaba neden hesabı çalmış çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?