Trigger Bot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar vb ile koşul durumu oluşturdum koşul sağlandığında mausun sol tuşuna kendi basmasını isityorum bunu nasıl sağlarım herşey tamam bir tek maus kaldı yani cs de yapacağım dediğimi ibreyi adama getirince değişen adresleri pointerları buldum onları okutmayıda yaptım ama oyun esnasında kendisinin mausa basmasını istiyorum yardım eder misiniz ?

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
daha yeni başladım bu işe dostum teşşekür ederim vb de bilgim hiç yok ama küçük oyun hackleri kodluyorum

Üye
8 HİZMET YILI
bunu vb net ile yapamsının kardesım bunun c++ ile yapabilrsin oyunun classlarının alıp yapabilrsin veya bunla ilgili project internete tonlarca kaynak mevcutur cs.1.6 iligli hack videoları youtube ve interneten kaynakları mevcutur kardesım .

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ben vb ile yapılabileceğine inanyorum bir tek maus tıklatma kodu kaldı oda vardır ama nasıl merak ediyorum

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
alakası yok isterse yapar

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bu tür konularda Auto IT kullanmanı tavsiye ederim. Projene eklersen eğer "ControlClik" komutu var onunla kendi fareni kullanmadan oyunda ki fareyi kontrol edebilirsin.
İnternette bir çok kaynak mevcut. Ama illa Vb'de yapacağım diyorsan da aşağıda ki konu deneyebilirsin. İnternetten alıntıdır.

Kod:
Public Declare Sub mouse_event Lib "user32" (ByVal dwFlags As Long, ByVal dx As Long, ByVal dy As Long, ByVal cButtons As Long, ByVal dwExtraInfo As Long)
   Private Const MouseEVENT_LEFTDOWN As Integer = &H2
   Private Const MouseEVENT_LEFTUP As Integer = &H4
   Private Const MouseEVENT_RIGHTDOWN As Integer = &H8
   Private Const MouseEVENT_RIGHTUP As Integer = &H10
'sol tık
mouse_event(MouseEVENT_LEFTDOWN Or MouseEVENT_LEFTUP, "Farenin X Konumu", Farenin Y Konumu", 0, 0)
'sağ tık
mouse_event(MouseEVENT_RIGHTDOWN Or MouseEVENT_RIGHTUP, "Farenin X Konumu", Farenin Y Konumu", 0, 0)

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
teşşekkür ederim bende bunu buldum bir yabancı kaynaktan saol cevap verdiğin için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...