Triggerbot tarzı şeyler valoda tam olarak ne yapmakta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostlarım merhabalar bu triggerbot vs tarzında şeyler diyorlar yada işte sadece aim mevcut tarzında şimdi videoalra baktıgımda normal bir insanın yapabileceği şekilde kafaya aimi getirip ateş ediyorlar ben pek fazla bir fark göremiyorum kullanmadağım bilmediğim için tam olarak artı yanı nedir özellikleri nedir direk adamın kafaya kitlenme gibi şeyler görmedim videolardan bunları güzel ve açıklayıcı bir şekilde anlatabilir misiniz ona göre bende tercih edicem

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Triggerbot fare istenilen konuma geldiğinde otomatik olarak ateş etmesini sağlayan modül aimbot'da otomatik adamın üstüne aim tutan modül ikisi birden varolduğu zaman hem adama nişan alır ve otomatik ateş ederek öldürür olay bu.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Triggerbot senin yerine ateş eder teker teker sıkar senin yerine duruma göre sıkadabilir kafaya kitlenme gibi bir durumu olmaz triggerbotun tüm makarası böyle yani

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
triggerbotu aktif hale getirdiğinde adamın kafası veya vücudundan seçtiğin biyeri crossuna geldiğinde otomatik sıkar senin refleks vermene gerek kalmaz yani alıcağın hilede sadece bu özellik varsa pek yardım etmeyebilir ama yinede işe yarar

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Triggerbot, oyuncunun doğrudan nişan almadan silahını ateşlemesini sağlayan bir hile programıdır. Bu tür bir hile programı, oyuncunun silahı hedeflediği herhangi bir şeyin üzerinde hareket ettirdiği anda, silahın otomatik olarak ateşlenmesine neden olur.

Valve Anti-Cheat (VAC) tarafından yasaklanan triggerbot, hilecilere bir avantaj sağlar, çünkü doğrudan nişan almalarına gerek kalmadan silahlarını daha hızlı ve daha doğru bir şekilde ateşleyebilirler. Bu, özellikle oyuncuların hızlı hareket eden hedeflere nişan almakta zorlandığı zamanlarda büyük bir avantaj sağlayabilir.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk aimine adam geldiği gibi otomatik kendisi ateş ediyor daha çok operatörde kullanıyolar

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum mesela adamı gördun ama vuruş zamaninda geçiktin trigerbot senin yerine rakibi görür görmez senin yerine otomatik ateş eder
Karşılasma maçlarında kullanmanızı çok tavsiye etmem haritalarda köşelerden çıkan adamı direk kill aldıgınızda size report atıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Triggerbot aim adama geldiği anda kendi ateş eder senin tıklamana gerek olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...