Bu dediklerinize soyut kavramlarla cevap versem de içiniz rahatlamayacak bu sebeple eder veya etmez demeyeceğim. Şöyle bir şey söyleyeyim 3 sezondur tristana ile ilk 10dayım belli etse ban yerdim herhaldekiteden illaki belli etmez mi?
Diğer bütün configlerin sahiplerine saygılarımı sunarım aralarından beğendiklerim de vardır ancak gördüğüm kadarıyla hepsi bir çok hero için config yaptıkları için 1 hero üzerinde yoğunlaşamamışlar ben de her heroya ayrı ayrı config ayarlayabilirdim ama bütün eforumu tristanaya yoğunlaştırdım. Benim iddiam şu ki yayınlayacağım config diğer bütün configler arasındaki en iyi tristana configidir. Yayınladığımda detaylı olarak göreceksiniz ulti kullanımını W kullanımını farkedeceğinize eminimnormal configlerden ne gibi bi farkı var
Rage tarzımı yoksa legit karışık mı yayınlamayı ne zaman düşünüyorsun ?Diğer bütün configlerin sahiplerine saygılarımı sunarım aralarından beğendiklerim de vardır ancak gördüğüm kadarıyla hepsi bir çok hero için config yaptıkları için 1 hero üzerinde yoğunlaşamamışlar ben de her heroya ayrı ayrı config ayarlayabilirdim ama bütün eforumu tristanaya yoğunlaştırdım. Benim iddiam şu ki yayınlayacağım config diğer bütün configler arasındaki en iyi tristana configidir. Yayınladığımda detaylı olarak göreceksiniz ulti kullanımını W kullanımını farkedeceğinize eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?