Griffin Premium
Tek çare format sanırım Geçen yıl yaşadım, formatsız silmek zor.Arkadaşlar indirdiğim bir kaç uygulama dosya ve exe de keylogger ve trojan Dosyaları silemem bunları nasıl temizleye bilirim ve win 2008 sunucu için çalışan bir anti güvenlik duvarına ihtiyacım var çünki hiçbir anti güvenlik duvarı çalışmıyor
benim bidiğim kadarıyla klasörü için açman lazım yani exe nin içini onuda programcılar yapabilir tabiki senden yaparsın ama zoe olur tek bir rakam sayıda gg olur kulanmaya devam et pc kasmaya başlarsa direk silArkadaşlar indirdiğim bir kaç uygulama dosya ve exe de keylogger ve trojan Dosyaları silemem bunları nasıl temizleye bilirim ve win 2008 sunucu için çalışan bir anti güvenlik duvarına ihtiyacım var çünki hiçbir anti güvenlik duvarı çalışmıyor
O exe dosyaları sildikçe çoğalıyor hocambenim bidiğim kadarıyla klasörü için açman lazım yani exe nin içini onuda programcılar yapabilir tabiki senden yaparsın ama zoe olur tek bir rakam sayıda gg olur kulanmaya devam et pc kasmaya başlarsa direk sil
İşe yarayabilirmalwarebytes isimli antivirüs işe yarayabilir bi dene bence
ozaman trojan değil sadece trojanın içinde solucan var yani bu demek oluyorki karşıdaki pc ele geçirmek değil amacı pc yormak o solucan çoğalacan heryere girecek kurtulamasın zor iyi antivüsü lazım pc fps drobu kasmalar kılasörleri geç açma pc açılırken bile ağırlık olacak ben yaşadım format attım düzeldiO exe dosyaları sildikçe çoğalıyor hocam
combofixi deneArkadaşlar indirdiğim bir kaç uygulama dosya ve exe de keylogger ve trojan Dosyaları silemem bunları nasıl temizleye bilirim ve win 2008 sunucu için çalışan bir anti güvenlik duvarına ihtiyacım var çünki hiçbir anti güvenlik duvarı çalışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?