- Admin
-
Malwarebytes ile deneyeceğim zaten ama manuel olarak kaldırma ihtimalim yok mu dosyanın. Defender güzel hoş tespit ediyor da, kaldırmasını da yapsa keşke.Kaspersky veya Malwarebytes dene knk hala devam ederse çözüm format
Tarama sonucu böyle dosyanın:Hangi program için bu uyarıyı veriyor güvenmiyorsan tarat kaldır, Malware Bytes öneririm.
Malwarebytes ile tarama yapıcam dostum. İşe yaramazsa bunu deneyebilirim, teşekkürler.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Buradan indirip kurduktan sonra, "Tarama - "Kendin tara" kısmından bu seçenekleri etkinleştir. Daha sonra ileri de ve sistemi tarat. Tarama bittiğinde çıkanları karantinaya al ve sistemi yeniden başlat.
Ekli dosyayı görüntüle 27900
Virustotal resmini değil linkini paylaşın, ekran görüntüsünden ne anlamamızı bekliyorsunuz?
Daha önce Defender tertemiz sistem diyordu ama dostum. Bende yarım saat önce evel fark ettim zaten. Windows bildirimde virüs bulduğunu söyledi. Daha önce temiz dediğine göre şimdi böyle olması anormal durum bence.Bende de var aynısı, şimdiye kadar olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Trojan algılıyor ama sistemde bir sıkıntı yok...
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Aynı zamanda konumunu söylüyor orada, teşekkür ederim oraya bakmadım hiç. Verdiği dosyayı silip tekrar taratıcam. Umarım sorun ortadan kalkar.Önemli olan dosyanın behavior kısmı aslında.
Deneyeceğim, teşekkür ederim.Malware ile bi tarat ustam denk geldiğimin en iyisi malware
Zaten önce malwabytes deneyeceğim dostum. O dediğini alternatif olarak bırakacağım. Sorun düzelmezse onuda denerim.Emsisoft indirme berbat bir program tavsiye etmiyorum
Verdiği konuma göre dosyayı sildim ama ismi konunun en başındaki resimde belirtili. Sistem dosyası olduğundan da şüpheliyim ama bilemiyorum.Rica etsem dosyanın virustotal linkini paylaşabilir misin?
Dostum, dosyanın kendisi önemli lütfen virustotal linkini paylaşır mısın? Herhangi özel bir bilgin bulunmuyor, dosyanın detaylarına ve ilişkilerine bakacağım ne olduğunu anlamak icin. Ona göre de önerilerde bulunacağım. Bilmediğim bir şey hakkında genel bir öneride bulunabilirim sadece. Konunun başında dosya ismi değil, dosyaya konulan tanı var.
"C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\Scans\History\Service\DetectionHistory"
hepsi trojan komple siliceksin
Verdiği Zip dosyasını sildim ve yukarıdaki arkadaşın verdiği konuma gidip, oradaki dosyaları da sildim ve şuan için geçerli bir tehdit yok. Yani sorun düzeldi sanıyorum. Temiz gözüküyor şuan ki taramadan sonra. İlgin için teşekkür ederim. Sanırım endişe edeceğim bir durum kalmadı.Defender ZİP'i tespit etmiş, ZİP'in icindeki dosyalar ise zararlı dosyalar. ZİP'in icindeki .exe dosyası Themida ile paketlenmiş ve kurduğu bağlantılar zararlı. Kısacası Trojan, sistemini kaliteli bir antivirüs programıyla tarat. Kaspersky Internet Security'nin 30 günlük deneme sürümünü indirip "Tam tarama" yapmanı öneriyorum, Malwarebytes yetersiz kalabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?