avast berbat bi program tüm virüsprogramları berbat hiçbiri bi işe yaramıyo google chromeye reklam virüsü bulaştı esetle avastla adw cleanerle tarıyom yinede virüs yokdiyoBu Truva Atını Hiçbir Antivirüs Programı Algılayıp Silmiyor Mu Avast Gibi ?
e peki hangisini önerirsin bana antivirüs programı ?avast berbat bi program tüm virüsprogramları berbat hiçbiri bi işe yaramıyo google chromeye onay sistemi virüsü bulaştı esetle avastla adw cleanerle tarıyom yinede virüs yokdiyo
bazı virüs programları işe yaramazBu Truva Atını Hiçbir Antivirüs Programı Algılayıp Silmiyor Mu Avast Gibi ?
windows defender en iyisie peki hangisini önerirsin bana antivirüs programı ?
windows defender en iyisi
ben bilgisayara virüs bulaştığını anladığımda combofix veya avast ile taratıyordum bu iki program işe yarar mı sencebazı virüs programları işe yaramaz
e peki hangisini önerirsin bana antivirüs programı ?
hayır ücretsizller işe yaramıyo ama 360 secuitiy kullanabilirsinben bilgisayara virüs bulaştığını anladığımda combofix veya avast ile taratıyordum bu iki program işe yarar mı sence
bizim şirketlere full pro sürümünü aldık lisanslı bilgisayarların ağzına sıçtı bilgisayarı arka planda dehşet derece oyalıyor ve bilgisayarları yavaşlatıyor ama virüs bulma konusunda çok iyikaspersky öneririm benim svchost yer kaplama virüsümü o sildi
buluyo ama silmiyobizim şirketlere full pro sürümünü aldık lisanslı bilgisayarların ağzına sıçtı bilgisayarı arka planda dehşet derece oyalıyor ve bilgisayarları yavaşlatıyor ama virüs bulma konusunda çok iyi
Yok virüs buluyor siliyoda ancak ücretsiz halinde silmiyor olabilir bizimkiler lisanlıydı virüsleri buluyodu kendisi siliyodu biz dokunmazdık ancak disk ve cpu bellek %100 olma sorunları yaşattı işlemcileri bellekleri değiştirmek zorunda kaldıkbuluyo ama silmiyo
bizim şirketlere full pro sürümünü aldık lisanslı bilgisayarların ağzına sıçtı bilgisayarı arka planda dehşet derece oyalıyor ve bilgisayarları yavaşlatıyor ama virüs bulma konusunda çok iyi
Eset NOD32 9 Öneririm Ama Key Bulmak Zore peki hangisini önerirsin bana antivirüs programı ?
windows defender en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?