Ts 3 Türkçe Yama !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Ts 3 Türkçe

[font=Arial, Helvetica, sans-serif]Size uygun olan işletim sistemini seçin,[/FONT]

[font=Arial, Helvetica, sans-serif]Set-up'ını Yönetici Olarak Çalıştırın.[/FONT]
[font=Arial, Helvetica, sans-serif]Kurulumu tamamladıktan sonra Türkçe Yama olarak verilen[/FONT]
[font=Arial, Helvetica, sans-serif]Dosyayı YerelDisk C/Program Files/TeamSpeak 3 Client [/FONT]
[font=Arial, Helvetica, sans-serif]Klasörüne yapıştırın ve değiştir seçeniğini seçin.[/FONT]

[font=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]

[font=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
RE: En İyi Beleş Ts 3 Server Kurma Siteleri

http://memoryhackers.org/konu-site-ve-kurulus-iceren-paylasim-yapanlar-cezalandirilir-teamspeak.mh
[+] Bedava Teamspeak Konuları Yasaktır!
[+] Bot kurulum konularında orjinal sitesi hariç paylaşım Yasaktır!
[+] Çözüm videosu çekip video içinde firma siteleri, firma tanıtımları, en ufak ip deki firma isminden bile cezalandırılırsınız! - Yasaktır!
[+] Çekiliş Konusu altında firmasını tanıtan ve duyurmaya çalışanlar.. Sonu Banla Sonuçlanır! YASAKTIR!

Bu bölümde Site paylaşım izni almadan hiç bir konuda link paylaşılamaz, paylaşılırsada ' Perfectuse ' adlı yetkiliye mesaj atılıp izin alınmalıdır.

Üye
9 HİZMET YILI

Eyvallah Cs Go Serverim İçin Ts3 Satın Alıcaktım Beleşe Varmış Sağol

Uzman Üye
9 HİZMET YILI

Bilgilendirdiğin İçin Teşekkür Ederim...

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI

Konuyu Değiştirsen İyi Olur Demeye Çalışıyorum Kardeşim. yoksa Görkem Abi ban atacak gelince...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...