- Yasaklandı
Onaylı Üye
Öncelik İle S.a Arkadaslar Size Ts3 deki Teknik Destek Sesli Botu Nasil Kullanilir Onu Anlaticam
1-) Size Aşşağida Vericeğim Komutlari Kullanarak Sorunuz Ne ise Sesli bi Şekilde Size Hatanizi Anlaticaktir Sİzde Ona Göre Sorurunuz Neyse Aşşağidaki Komutlari Yazip Sesli bi Şekilde Dinleyip Hatanizi Gidere Bilirsiniz. Hemen Aşşağidan Komutlari vede Açiklamali bi Şekilde Basliyalim..
2-) Şimdi Arkadaslar Bildiğimiz Üzere Hile Üzerindeki Bazi Hatalar Oluşmakdadir Bunlarin Farkli Vede Çeşitli Hatalarida Vardir Örnek [ Oyuna Girerken ClinetShell Hatasi vere bilir Yada Clientfxdb Hatasi vere bilir veya Reklam Onayi Kirmizida Kalabilir Diyelimki ClientFxdb Hataniz var Bunu Sesli Bottan Dİnlemek isitiyorsaniz Ts3 Üzerinden Kanal Mesaj Olarak soru 5 Yazip Gönderdiğiniz de Bot Size Clientfxdb Hatasinin Çözümünü Anlaticak.. Aşşağidan Komutlari Listeyelim hemen..
3-) [Teknik Destek Sesli Bot Komutlari ]
1-) soru 1 = ClientShell Hatasi Sesli Olarak Dinle
2-) soru 2 = Clientfxdb Hatasi Sesli Olarak Dinle
3-) soru 3 = R,eklam Onayi Hatasi Sesli Olarak Dinle
4-) soru 4 = R,eklam Kirmizi Hatasi Sesli Olarak Dinle
5-) soru 5 = Hile Menusu Açilmiyor Hatasi Sesli Olarak Dinle
6-) soru 6 = System 1 Penceresi Hatasi Sesli Olarak Dinle
7-) soru 7 = Site Açilmiyor Hatasi Sesli Olarak Dinle
soru 8 = Sunucu Baglanti Hatasi Sesli Olarak Dinle
9-) soru 9 = wolftü Çaişmayi Durdurdu Hatasi Sesli Olarak Dinle
10-) soru 10 = Hileyi İlk Kullanan için Sesli Olarak Dinle
11-) soru 11 = Hatalariniz Devam ediyorsa Sesli Olarak Dinleyin
4-) Ben Bunlari Yaptim Genede Olmadi Derseniz Ts3 de Bulunan Hoş Geldiniz Odasin daki Teknik Destek Bilgi Botundan
Size Özel Mesaj olarak Gönderdiği Videolari İzliye bilirsiniz.
5-) Kurallara Gelince Dikkat Edilmesi Gereken bir kaç Husus vardir
1-) Oda İçersinde En Fazla 10 Dk Kala bilirsiniz 10k dan Fazla İçerde Kalirsaniz Ban Sebebidir Bekleme yapmayin
2-) Botu Mesgul Etmeyin Örnek [ Art arda Devamli Soru 1 Soru Soru 1 Flood Şeklinde Yazan Kişiler Bot Üzerinden İsmi
vede İp adresi Tarafin dan Kontrol Edilmekte Olup Site Üzerinden Üyeliği Vede Tsden Ban Atilcaktir.
3-) Diyelimki İşiniz bitti Odada Afq Kalirsaniz Ban Sebebidir Sonradan Benim işim vardir unuttum Bilmiyordum ws.. Gibi
Sorular İle Gelmeyin
1-) Size Aşşağida Vericeğim Komutlari Kullanarak Sorunuz Ne ise Sesli bi Şekilde Size Hatanizi Anlaticaktir Sİzde Ona Göre Sorurunuz Neyse Aşşağidaki Komutlari Yazip Sesli bi Şekilde Dinleyip Hatanizi Gidere Bilirsiniz. Hemen Aşşağidan Komutlari vede Açiklamali bi Şekilde Basliyalim..
2-) Şimdi Arkadaslar Bildiğimiz Üzere Hile Üzerindeki Bazi Hatalar Oluşmakdadir Bunlarin Farkli Vede Çeşitli Hatalarida Vardir Örnek [ Oyuna Girerken ClinetShell Hatasi vere bilir Yada Clientfxdb Hatasi vere bilir veya Reklam Onayi Kirmizida Kalabilir Diyelimki ClientFxdb Hataniz var Bunu Sesli Bottan Dİnlemek isitiyorsaniz Ts3 Üzerinden Kanal Mesaj Olarak soru 5 Yazip Gönderdiğiniz de Bot Size Clientfxdb Hatasinin Çözümünü Anlaticak.. Aşşağidan Komutlari Listeyelim hemen..
3-) [Teknik Destek Sesli Bot Komutlari ]
1-) soru 1 = ClientShell Hatasi Sesli Olarak Dinle
2-) soru 2 = Clientfxdb Hatasi Sesli Olarak Dinle
3-) soru 3 = R,eklam Onayi Hatasi Sesli Olarak Dinle
4-) soru 4 = R,eklam Kirmizi Hatasi Sesli Olarak Dinle
5-) soru 5 = Hile Menusu Açilmiyor Hatasi Sesli Olarak Dinle
6-) soru 6 = System 1 Penceresi Hatasi Sesli Olarak Dinle
7-) soru 7 = Site Açilmiyor Hatasi Sesli Olarak Dinle
9-) soru 9 = wolftü Çaişmayi Durdurdu Hatasi Sesli Olarak Dinle
10-) soru 10 = Hileyi İlk Kullanan için Sesli Olarak Dinle
11-) soru 11 = Hatalariniz Devam ediyorsa Sesli Olarak Dinleyin
4-) Ben Bunlari Yaptim Genede Olmadi Derseniz Ts3 de Bulunan Hoş Geldiniz Odasin daki Teknik Destek Bilgi Botundan
Size Özel Mesaj olarak Gönderdiği Videolari İzliye bilirsiniz.
5-) Kurallara Gelince Dikkat Edilmesi Gereken bir kaç Husus vardir
1-) Oda İçersinde En Fazla 10 Dk Kala bilirsiniz 10k dan Fazla İçerde Kalirsaniz Ban Sebebidir Bekleme yapmayin
2-) Botu Mesgul Etmeyin Örnek [ Art arda Devamli Soru 1 Soru Soru 1 Flood Şeklinde Yazan Kişiler Bot Üzerinden İsmi
vede İp adresi Tarafin dan Kontrol Edilmekte Olup Site Üzerinden Üyeliği Vede Tsden Ban Atilcaktir.
3-) Diyelimki İşiniz bitti Odada Afq Kalirsaniz Ban Sebebidir Sonradan Benim işim vardir unuttum Bilmiyordum ws.. Gibi
Sorular İle Gelmeyin