MerhabalarSelamlar,
TTNET'İ aradım ve fiber altyapım olduğunu öğrendim 500 mbs ve 1000mbs paketleri varmış.
Hangini almalıyım? Benim merak ettiğim 500 ile 1000 arasında çok fark olur mu çok fazla bir şey yapmayacağım online oyun oynuyorum oyun indirince hızlı insin vs.
500 mbs alırsam oyunları kaç mb/s ile indiririm birde yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınızı bekliyorum..
Yok dostum eve çekili fiber kablosu var sarı merak etmeDostum şu kısma dikkat et evet fiber alt yapın olabilir ama apartmanda yaşıyorsan fiber alt yapısı binada oluyor dairede olmuyor daireye senin kendin hat çektirmen gerekiyor şuan minimum 600 dan başlıyor bunu öğrenip ona göre bir paket secimi yap derim
Dostum mecbur ttnet yapacak bir şey yok ama fiber altyapı varken sorun olacağını sanmıyorum olursa köküne kadar alırım merak etme500 , 1000 mb diyorlar ama o hızı bile alamıyorsun alıcaksan başka bir firmadan almanı tavsiye ederim . TTNET Pişmanlık
Teşekkür ederim. Türknet i aradım 100mbs verebileceklerini söylediler ama ttnet 1000 mbs verebiliyor hangini seçeyim ttnet daha makul geldi bana açıkcası.Dostum herkes pişmanlık tır vs. demiş ama memnun kalan da var kalmayan da var tavsiyem o kadar yüksek bir hız da altyapın var ise çevrende ki komşularına sorman hangi interneti kullanıyorsunuz memnun musunuz vs. araştırdıktan sonra yeterli bilgiye sahip olamazsan deneyerek bulacaksın artık şansını da ttnet ile denemeye başlaya bilisin umarım bir sorun yaşamadan ilk internet sağlayıcından memnun kalırsın.
Evet superonline altyapısı olmadığını söyledi türknet 100 mbs verebileceğini söyledi ttnetede 1000mbs veriyor böyle durumlar.Diğer operatörleri aradın mı ?
tabii oyun oynamayı seven biriysen 1000 mgbs daha iyi fakat cok oyun indirmiyorsan parana yazık etme 500mgbsSelamlar,
TTNET'İ aradım ve fiber altyapım olduğunu öğrendim 500 mbs ve 1000mbs paketleri varmış.
Hangini almalıyım? Benim merak ettiğim 500 ile 1000 arasında çok fark olur mu çok fazla bir şey yapmayacağım online oyun oynuyorum oyun indirince hızlı insin vs.
500 mbs alırsam oyunları kaç mb/s ile indiririm birde yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınızı bekliyorum..
Dostum mantık iken 1000 mbs almak daha mantıklı 100 mbs a göre şöyle bir durum var speed test yaptığında 10 mbs az göstersin arayıp şikayet edebilirsin her türlü tüketici hkkalrına başvura bilirsin bence de en yüksek hızı kim söylüyor ise onu al herhangi bir durum da sıkıntı da iletişime girip haklarını savun yani ttnet i al ağızlarının laf yapmasına bakma her türlü tüketici haklarınız mevcut ne olabilirki şikayetçi olursun max sözleşmen iptal olur.Teşekkür ederim. Türknet i aradım 100mbs verebileceklerini söylediler ama ttnet 1000 mbs verebiliyor hangini seçeyim ttnet daha makul geldi bana açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?