- Konuyu başlatan
-
100mbsde kalması aşırı saçma olmaz mı o kadar kötü bir anakartı değil aslında1000 mbsye gerek yok gibi ya yayıncılar falan kullanıyor o kadarını GİGABYTE B450m-S2H 100Mbsde kalıyor diye bir konu açmışlar farklı bir forumda ama bilgim yok bir şey diyemeyeceğim o yüzden
100mbsde kalması aşırı saçma olmaz mı o kadar kötü bir anakartı değil aslında
Anladım bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir miBana da saçma geldi biraz ama dediğim gibi bilgim yok öyle bir şikayet gördüm sadece
Hocam saçma bir şekilde fiber altyapım var ama türknet 100mbs veriyor ttnet 1000 veriyor anlamadımFiberin varsa, TürkNet'e geçmeni öneririm. Simetrik veriyor net'i. 1000 download, 1000upload veriyor. Ayrıca türknet'de beta olarak, ipv6 seçeneğide var. Fiyat olarak'da, aralarında dağlar kadar fiyat var türkiye şartlarında.
hocam başka altyapı yokki adam akıllı ttnetin fiberi var iyi değil mi ?ttnet hiç almasan daha iyi ilerde çok pişman olursun
16 mgbit olanı al bana YETİYO BREMİMSelamlar,
TTNET'İ aradım ve fiber altyapım olduğunu öğrendim 500 mbs ve 1000mbs paketleri varmış.
Hangini almalıyım? Benim merak ettiğim 500 ile 1000 arasında çok fark olur mu çok fazla bir şey yapmayacağım online oyun oynuyorum oyun indirince hızlı insin vs.
500 mbs alırsam oyunları kaç mb/s ile indiririm birde yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınızı bekliyorum..
valla benim oturduğum yerde sadece ttnet var fiber sıkıntısı her yerde olmamasıtürktelekom pişmanlıktır o vereceği hızı sana gösterip arkaplanda o hıza erişemeyebilirsin. yani 1000 ile 100 alıyormuş gibi olabilir bilgin olsun.
diğer internet sağlayıcıları ile konuştunmu onlardanda bilgi almayı deneyebilirsin ttnet hakkında birşey biliyorsam oda söyledikleri yalan ve internetleri çöp olduğu sana 500mbs der aldığın 100 150 olurhocam başka altyapı yokki adam akıllı ttnetin fiberi var iyi değil mi ?
türknet var 100 mbsdiğer internet sağlayıcıları ile konuştunmu onlardanda bilgi almayı deneyebilirsin ttnet hakkında birşey biliyorsam oda söyledikleri yalan ve internetleri çöp olduğu sana 500mbs der aldığın 100 150 olur
alt yapısı varsa ve çok iyi bi indirme hızına falan ihtiyacın yoksa senin için daha iyi olabilir gene tercih senintürknet var 100 mbs
veriyor
Anladım bir bakacağım birde anakartımın desteklemesi gerekiyor falan dediler doğrumu mesela anakartım 1gigabit interneti desteklemiyorsa alamıyormuşum öyle bir şey var mı ?alt yapısı varsa ve çok iyi bi indirme hızına falan ihtiyacın yoksa senin için daha iyi olabilir gene tercih senin
o konu hakkında pek bilgim yok ama doğrudur benim eski pc 5ghz desteklemiyordu 2.4ghz kullanıyorduma
Anladım bir bakacağım birde anakartımın desteklemesi gerekiyor falan dediler doğrumu mesela anakartım 1gigabit interneti desteklemiyorsa alamıyormuşum öyle bir şey var mı ?
Anladım teşekkürler yardım için iyi akşamlaro konu hakkında pek bilgim yok ama doğrudur benim eski pc 5gb desteklemiyordu 2.4ghz kullanıyordum
Teşekkür ederim50 mb ile indirirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?