Seçkin Üye
Ama ttnet altyapı çekmediği sürece diğer internet sağlayıcıları gelemiyor ki. En azından bana öyle söylediler.Hayatının hatasını yaparsın ttneti çektirmekle
imza toplayıp başvuru yapacaksınArkadaşlar, ben ttnet altyapısı olmaya bir yerde oturuyorum dolayısıyla telefon üzerinden bağlanıyorum ve uçuk fiyatlar görmeden sadece 16mbps internet alabiliyorum.
Sorum şu ben ne yaparsam ttneti mahallemize altyapı çekmeye ikna edebilirim?
tek başına biraz zor o iş benim iş yerimde alt yapı yoktu baya uğraştım tek başına vermedi altyapıyı. süperbox gibi birşey kullana bilirsin fiyat biraz pahalı ama alt yapı olmayan yerde iş görür. Bütün mahalleyi örgütleyip altyapı başvurusu yapın.Arkadaşlar, ben ttnet altyapısı olmaya bir yerde oturuyorum dolayısıyla telefon üzerinden bağlanıyorum ve uçuk fiyatlar görmeden sadece 16mbps internet alabiliyorum.
Bi fiyatlara bakalım. Belki alırımtek başına biraz zor o iş benim iş yerimde alt yapı yoktu baya uğraştım tek başına vermedi altyapıyı. süperbox gibi birşey kullana bilirsin fiyat biraz pahalı ama alt yapı olmayan yerde iş görür. Bütün mahalleyi örgütleyip altyapı başvurusu yapın.
Vallahi bizim binada 10 hane var işte hepsi adına birer dilekçe yazıp kendilerine imzalatıp göndermeyi planlıyorum. yoksa @logar51 'in dediği gibi süper box alıcamDilikçe yaz ama toplum olarak gerkiyor
Tek sen söylersen çekiceklerini sanmıyorum mahalleyi örgütlemen lazımArkadaşlar, ben ttnet altyapısı olmaya bir yerde oturuyorum dolayısıyla telefon üzerinden bağlanıyorum ve uçuk fiyatlar görmeden sadece 16mbps internet alabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?