Bu konumda sizlere 3.113,59 TL Değerinde hazır sistem tanıtacağım.
Hazır sistemimizin ekran kartı bulunmuyor hazır sistemi satın alacaksanız ekran kartı seçimi yapmanızı tavsiye ederim bütçenize uygun bir ekran kartı seçerek hazır sistemi satın alabilirsiniz.
Fiyatı ekran kartsız bir şekilde olduğu için düşük, ekran kartı seçiminde bulunursanız hazır sistemimizin fiyatı 4.000 5.000 gibi fiyatlara çıkabilir tercih sizin. Hadi şimdi gelin hazır sistemimizin Diğer donanım özelliklerinden bahsedelim. Sistemi daha detaylı incelemek için aşağıda hazır sistemin Linkini sizlere vereceğim.
Fiyatı ekran kartın olmamasına rağmen biraz fazla gibi geldi. Ama gayette başarılı bir donanıma sahip bilemedim ne diyeceğimi. Konu başarılı olmuş eline sağlık.
Bu sistem pek olmamış gibi bu fiyata daha iyi sistemler toplanabilir yeni öneriler bekliyoruz alacakların kafası karışabilir ama genede yararlı konu tşk.
benim pc daha iyi 4200'e satmaya çalışıyorum satamadım
3.5 ghz işlemci ryzen 3 1300x
ekran kartı 1050 ti ile benzer aynı hatta bazı yönleri daha iyi gtx 960 4GB
16 gb ram 2666 mhz ddrd4
ssd 240 gb sandisk
650 watt psu bronz frisby
kasa rgb
a320m msi anakart bruh
internette görüyorum benimkinden çok kötü yaklaşık 1000 tl ye daha fazla benimkiyle hemen hemen aynı özellikleri satıyorlar ben niye satamadım anlamadım bence senin verdiğin linkteki pc kötü zaten ekran kartı 1000 tl den başlıyor