Tüm Memory hackers topluluğuna teşekkür ederim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Yeniden çıkarmış olduğunuz League of Legend scriptine not safe demenize rağmen tüm önlemleri alarak kullanıyorum ve sezon başından beri 1 report dahi almadım diğer forumlardaki ücretsiz scriptlerin aksine çok daha iyi ve de çok daha güzel emekleriniz için teşekkür etmek istedim iyi oyunlar iyi çalışmalar diliyorum :)

Ne Güzel İstanbul Be
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
bu hile için hangi üye olmak yetiyor? ve hile nasıl ne işe yarıyor? bende lol oynamaya başlayacamda

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bu hile için hangi üye olmak yetiyor? ve hile nasıl ne işe yarıyor? bende lol oynamaya başlayacamda
üye olman yeterli istersen discorddan ekle beni mantığını ve oyunda yapmak gereken her şeyi anlatayım sana oyun bilgim çok yüksek ama kolsuz olduğum için script kullanıyorum ben mesela ve fanı olduğum heroları iyi oynayıp taşıyabilmek için mesela çok büyük bir pyke hayranıyım ama olmuyor yani yapamıyorum bende script kullanıyorum
discord = ismetullahbenimaq#8427

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Sitemizi tercih ettiğiniz için teşekkürler. Sizler için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürmeye devam edeceğiz.

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʀᴜᴛʜʟᴇss ᴄᴏᴅᴇʀ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴘᴀᴛʜᴇᴛɪᴄ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Senin vasıtanla ben de teşşekür etmek istiyorum gerçekten teşekkürler ücretsiz herkesin kullanabileceği hileler kodluyorsunuz. Kodlamanın ne kadar zorlayıcı ve düşündürücü olduğunu biliyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Bu site çok yararlı şeyler paylaşıyor o yüzden herkes için faydalı

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Sitede yararlı paylaşımlar yapılıyor bende teşekkür ediyorum burdan yetkililere ve emeği geçenlere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...