Onaylı Üye
o record macro hareketleri yani tekrarlıyor o olmazMini mouse macro programı var diye biliyorum ama fazla cpu kullandığı için kullanıcıs pek memnun değil
rampage nin orjinal sitesinde macro programı var onu kullan
aynen ya da bilgisayarın kendisinde oluyır benim her ikisinde de var artı mousenin üstünde dahil var tavsiye ederimrampage nin orjinal sitesinde macro programı var onu kullan
cı olarak memnunum ve gayet te kullanışlı yani bi sıkıntı yok benceMini mouse macro programı var diye biliyorum ama fazla cpu kullandığı için kullanıcıs pek memnun değil
onlar üçüncü part diye algılanmıyor mu amaauto hotkey diye bir program vardır pubg de kullanyordum eskiden . hala çalışıyorsa deneyebilirsin.
cpu çok kullandığı için orta segment sistemlerde biraz sıkıntı yaratabiliyoraynen ya da bilgisayarın kendisinde oluyır benim her ikisinde de var artı mousenin üstünde dahil var tavsiye ederim
Post automatically merged:
ben kullanı
cı olarak memnunum ve gayet te kullanışlı yani bi sıkıntı yok bence
şuanki kullandığın mouse model markası nedir kendi programından memnun olmadığını okudum konuda belki başka bir marka önerebilirim şuan kullandığım markanın programından çok memnunumo record macro hareketleri yani tekrarlıyor o olmaz
msi ds b1 modelde bunun programı yok yani sizdeki gibi macro script vs olmuyor ondan dedim farklı bir program varsa hepsini etkileyen tarzda önerebileceğiniz. eywcpu çok kullandığı için orta segment sistemlerde biraz sıkıntı yaratabiliyor
Post automatically merged:
şuanki kullandığın mouse model markası nedir kendi programından memnun olmadığını okudum konuda belki başka bir marka önerebilirim şuan kullandığım markanın programından çok memnunum
bloody kullanıyorum farklı bir program kullanmak yerine bloody tavsiye ederim istediğin gibi x y koordinatlı mouse götürme tıklatma gibi makro çeşitli bir yazılımı varmsi ds b1 modelde bunun programı yok yani sizdeki gibi macro script vs olmuyor ondan dedim farklı bir program varsa hepsini etkileyen tarzda önerebileceğiniz. eyw
hep aynı taktik kardesim mouse aşağı çekme bu değil istediğim eyw.Autohotkey kardeşim tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?