Çözüldü Tüm oyunlarda hata alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oh And Theres a Woman
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar lütfen yardım edin bütün oyunlarda özelliklede valorantta her gün farklı farklı hata kodları alıp oyundan atılıyorum pc imde şuanda hiçbir şekilde donanımsal sıkıntım yok sadece power supply ımdan gelen arada bir uçak kalkma sesi gibi ses geliyor .d sonra normale dönüyor eski işlemcimde böyle sıkıntılar çekmiyodum farklı bi sıkıntıdan dolayı onu iade edip ince hesaptan ryzen 5 2600 aldım. virüsten korkup pc mi sıfırladım fakat 2 gün sonra tekrar aynı hatalar aynı şekilde oyundan atılmalarım başladı. Sizce Sıkıntım Ne Olabilir ? Lütfen Yardımcı Olun !

PC ÖZELLİKLERİ:
ANAKART: ASUS PRIME A520M-K
İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 2600
RAM: GSKILL RIPJAWS 2✗8GB 3000MHz
EKRAN KARTI: MSI GEFORCE GTX1650 4GB

Çözüm
Bunlar sistemde hazır olarak gelmeyen uygulamalar isterseniz aşağıdakileri yükleyip deneyin.

DirectX:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Visual Paketleri:
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Driver Booster programıyla (Steam'de var) taratın ve eski driverlarınızı güncelleyin.

Windows Update ile sisteminizi güncelleştirin.
da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bilgisiyarında büyük ihitmal dll eskikliği var, bütün dlleri kur, visualleri kur, dx kur.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Bunlar sistemde hazır olarak gelmeyen uygulamalar isterseniz aşağıdakileri yükleyip deneyin.

DirectX:

Visual Paketleri:
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Driver Booster programıyla (Steam'de var) taratın ve eski driverlarınızı güncelleyin.

Çözüm
Oh And Theres a Woman
Uzman Üye
5 HİZMET YILI

DirectX:

Visual Paketleri:

Bunların Hepsini Teker Teker Denedim Artık Gelişmeleri Aktarmak Kaldı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...