25 May 2017 #1 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI Selamun Aleyküm beyler ben dün pc de gorev yoneticisini acim dedim devre disi birakilmis dedi. Bende düsundum virusdur diye gittim format atım.tüm güncelestirme yaptikdan sonra hic bakmadim sonra wolfa girim dedim girmeedi gorev yoneticisinden kapatim dedim gine devre disi dedi neyse gittim combofixden tarattim duzellti neyse hileyi indirdim reklam onayini yapim dedim bir baktim cmd devre disi dedi şuan gine format atiyorum. Düzelir mi ?
Selamun Aleyküm beyler ben dün pc de gorev yoneticisini acim dedim devre disi birakilmis dedi. Bende düsundum virusdur diye gittim format atım.tüm güncelestirme yaptikdan sonra hic bakmadim sonra wolfa girim dedim girmeedi gorev yoneticisinden kapatim dedim gine devre disi dedi neyse gittim combofixden tarattim duzellti neyse hileyi indirdim reklam onayini yapim dedim bir baktim cmd devre disi dedi şuan gine format atiyorum. Düzelir mi ?
30 May 2017 #2 DarkDragonsTV D Üye Katılım 10 Ocak 2017 Mesajlar 39 Tepki puanı 2 9 HİZMET YILI Sanırım Düzelir Diye Umuyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
3 Haz 2017 Yasaklandı #3 EvilSlayer E ▶ Legendary ◀ Ultra Üye Katılım 7 May 2016 Mesajlar 812 Tepki puanı 265 Yaş 28 Sosyal 10 HİZMET YILI dostum leş bir keyloggere yakalanmışsın eğer ramını sardıysa formatlada düzelmez Oyla 0 Olumsuz oyla