Sayko' Alıntı:güzel olmuş fakat netlik olarak biraz düşük gibime geldi watchdogs 2 görselleri kullanarak daha güzel şeyler yapabilirsin bence
CnaxyTR' Alıntı:Eferin len öğrenmişsin
yetenek ister sen beceremeyebilirsin :sleepy: :sleepy: :sleepy:Memorysevdası' Alıntı:ya nasıl yapıyonuz bunları bi banada öğrettin
Emin266' Alıntı:yetenek ister sen beceremeyebilirsin :sleepy: :sleepy: :sleepy:Memorysevdası' Alıntı:ya nasıl yapıyonuz bunları bi banada öğrettin:
saka amaçlıdır bişi yokDD
ÜzgünBirey' Alıntı:Verdiğin resimleri kullandım amma senin ki kadar güzel yapamadım.
Aynı anda c++ ile php öğreniyim yazılı çalışıyım bir de photoshop ile uğraşıyım.Bir de okulda birinci oluyum.Daha ne olsun ****byTT' Alıntı:ÜzgünBirey' Alıntı:Verdiğin resimleri kullandım amma senin ki kadar güzel yapamadım.
Heves edersen hiç bir şey zor değildir.
ÜzgünBirey' Alıntı:Aynı anda c++ ile php öğreniyim yazılı çalışıyım bir de photoshop ile uğraşıyım.Bir de okulda birinci oluyum.Daha ne olsun ****byTT' Alıntı:Heves edersen hiç bir şey zor değildir.
Memorysevdası' Alıntı:ÜzgünBirey' Alıntı:Aynı anda c++ ile php öğreniyim yazılı çalışıyım bir de photoshop ile uğraşıyım.Bir de okulda birinci oluyum.Daha ne olsun ****
en güzeli benim yaptığım başladım c ye bıraktım sonra hiç c++ a geçmedim ama sonra c# geçcektim ama üşendim
byTT' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:en güzeli benim yaptığım başladım c ye bıraktım sonra hiç c++ a geçmedim ama sonra c# geçcektim ama üşendim
Sende haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?