Onaylı Üye
Tam tersini yaşadım. 3 yıl turk telekom kullandım (kullanamadım) 15 dakikada bir internet kesilirdi 3 mbit hız alırdım aynı altyapı aynı kablo aynı modem turknetteyim 6 aydır 1 kere kopma sorunu yaşamadım 14 mbitten aşağı düşmedi hızım. kesinlikle öneririmBazen diyorum allah belalarını versin bazende çok iyi internet türk telekomda 2 yıl kaldım ve 1 kere bile kopmadan söz verdikleri hızı verdiler fakat türknete geçtikten sonra işler değişti. Haftada 1 kopmalar bazen 5mb hız düşüyor vs fakat bunlar bölgeye göre değişir. Aradığında bir müşteri temsilcisi bulmak istiyorsan türkneti önermem çünkü destek ekipleri internet üzerinden destek veriyor ve yazdığınız bir mesaja ortalama 10 saat sonra cevap veriyorlar
Not: Türknet türk telekomun alt yapısını kullanıyor.
Aynen öyle bazen çok iyi bazen çok kötü kafasına göre takılıyor ben o yüzden superboxa geçtim baya memnunumBazen diyorum allah belalarını versin bazende çok iyi internet türk telekomda 2 yıl kaldım ve 1 kere bile kopmadan söz verdikleri hızı verdiler fakat türknete geçtikten sonra işler değişti. Haftada 1 kopmalar bazen 5mb hız düşüyor vs fakat bunlar bölgeye göre değişir. Aradığında bir müşteri temsilcisi bulmak istiyorsan türkneti önermem çünkü destek ekipleri internet üzerinden destek veriyor ve yazdığınız bir mesaja ortalama 10 saat sonra cevap veriyorlar
Not: Türknet türk telekomun alt yapısını kullanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?