Biraz renk cümbüşü olmuş ama onun dışında nasıl ?
Kelimeler birbirine çok karışmış anlam bütünlüğü yakalamam uzun sürdü. Onun dışında Mustafa Kemal Atatürk yazısı arkaplanda kaybolmuş özellikle 3.resimde.
Daha Kısa Kelimeler İle Yazabilirsin Çok Karışık Olmuş Ve Çok Çarpıcı Değil
Hudzell
Süper Üye
knk fontlar güzelde okuma biraz karman çorman duruyor 
Renkler sözleri yutmuş 
Yazılar Çok karışık duruyor Onu Ayarlarsan Güzel Bir şey Ortaya Çıkabilir.
Çok karışık durmuş. 3. resimde Mustafa Kemal Atatürk yazısı yok mu var mı belli değil. Her şey birbirine karışmış. Yine de emek var. Eline sağlık.
deliefe1453
Onaylı Üye
yazıları birbirine çok yakın ve renkler de ki karmaşayı çözsen masa üstü arka planı olarak bile alırım o derce bunlara dikkat et
Gayet okunaklı değil mi, Tanrı ve Türk kelimesinin arasında line koymuştum. Sonuncusuna katılıyorum. Köşeye bir yere alabilirdim. Teşekkürler yorumun için.Kelimeler birbirine çok karışmış anlam bütünlüğü yakalamam uzun sürdü. Onun dışında Mustafa Kemal Atatürk yazısı arkaplanda kaybolmuş özellikle 3.resimde.
Kısa kelimeler derken ? Kısa bir söz mü kullansaydım ?Daha Kısa Kelimeler İle Yazabilirsin Çok Karışık Olmuş Ve Çok Çarpıcı Değil
Anladım teşekkürler, dikkat ederim bir dahakine. :'Dknk fontlar güzelde okuma biraz karman çorman duruyor![]()
nası yaRenkler sözleri yutmuş![]()
tşk dikkat edicemYazılar Çok karışık duruyor Onu Ayarlarsan Güzel Bir şey Ortaya Çıkabilir.
Çok fazla karışık olduğunu düşnümüyorum ama Atatürk kısmına katılıyorum, teşekkürlerÇok karışık durmuş. 3. resimde Mustafa Kemal Atatürk yazısı yok mu var mı belli değil. Her şey birbirine karışmış. Yine de emek var. Eline sağlık.
Bilerek yakın yaptım, ayrı olunca daha kötü oluyor inanyazıları birbirine çok yakın ve renkler de ki karmaşayı çözsen masa üstü arka planı olarak bile alırım o derce bunlara dikkat et
Ben bile fazla beğenemedim, nasıl güzel diyebilirsin ? .d
-
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.