Uzman Üye
yıllardır türk telekom kullanıyorum yıllardır ınternetınde sorun var bi düzelmedi
knk aman diyim sakın geçme türk telekoma türknet falan geçher ne kadar depremden dolayıda olsa aynı binada oturduğum arkadaşım türk telekom ile satın aldığı paketin normal değerlerini alırken ben 100 mbs int paketinden 0.70 mbps gibi bi değer alıyorum şu an internete zar zor giriyorum müşteri hizmetlerini aradığmızda 1 gün içinde düzeleceği sölyendi ama üstünden 3 gün geçti türk telekom kullananlar sizde nasıl internet ben nasıl düzeltebilirim
ben turkcell kullanıyom ben memnunumher ne kadar depremden dolayıda olsa aynı binada oturduğum arkadaşım türk telekom ile satın aldığı paketin normal değerlerini alırken ben 100 mbs int paketinden 0.70 mbps gibi bi değer alıyorum şu an internete zar zor giriyorum müşteri hizmetlerini aradığmızda 1 gün içinde düzeleceği sölyendi ama üstünden 3 gün geçti türk telekom kullananlar sizde nasıl internet ben nasıl düzeltebilirim
hocam şimdi internet hız testi yaptım 1 sıkıntı yok benlik oyunlarda filn mesela valoda 300 350 alıyorumher ne kadar depremden dolayıda olsa aynı binada oturduğum arkadaşım türk telekom ile satın aldığı paketin normal değerlerini alırken ben 100 mbs int paketinden 0.70 mbps gibi bi değer alıyorum şu an internete zar zor giriyorum müşteri hizmetlerini aradığmızda 1 gün içinde düzeleceği sölyendi ama üstünden 3 gün geçti türk telekom kullananlar sizde nasıl internet ben nasıl düzeltebilirim
hocam kablolara bir baktırın derim normal değil en azından 10 olması lazım düşüğünün amcamlarda var 50mb paket gelen hız berbather ne kadar depremden dolayıda olsa aynı binada oturduğum arkadaşım türk telekom ile satın aldığı paketin normal değerlerini alırken ben 100 mbs int paketinden 0.70 mbps gibi bi değer alıyorum şu an internete zar zor giriyorum müşteri hizmetlerini aradığmızda 1 gün içinde düzeleceği sölyendi ama üstünden 3 gün geçti türk telekom kullananlar sizde nasıl internet ben nasıl düzeltebilirim
Benim internetim gayet iyi çekiyorher ne kadar depremden dolayıda olsa aynı binada oturduğum arkadaşım türk telekom ile satın aldığı paketin normal değerlerini alırken ben 100 mbs int paketinden 0.70 mbps gibi bi değer alıyorum şu an internete zar zor giriyorum müşteri hizmetlerini aradığmızda 1 gün içinde düzeleceği sölyendi ama üstünden 3 gün geçti türk telekom kullananlar sizde nasıl internet ben nasıl düzeltebilirim
kötü kanka bence müşteri hizmeti berbat modem değiştirecektik pazartesi günü gelicek dediler salı geldik yoktunuz dediler (babam evdeydi)her ne kadar depremden dolayıda olsa aynı binada oturduğum arkadaşım türk telekom ile satın aldığı paketin normal değerlerini alırken ben 100 mbs int paketinden 0.70 mbps gibi bi değer alıyorum şu an internete zar zor giriyorum müşteri hizmetlerini aradığmızda 1 gün içinde düzeleceği sölyendi ama üstünden 3 gün geçti türk telekom kullananlar sizde nasıl internet ben nasıl düzeltebilirim