Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Türk telekoma buluşmayın hocam kötü
extra bi sıkıntım yok şuana kadar kullanıyorumher ne kadar depremden dolayıda olsa aynı binada oturduğum arkadaşım türk telekom ile satın aldığı paketin normal değerlerini alırken ben 100 mbs int paketinden 0.70 mbps gibi bi değer alıyorum şu an internete zar zor giriyorum müşteri hizmetlerini aradığmızda 1 gün içinde düzeleceği sölyendi ama üstünden 3 gün geçti türk telekom kullananlar sizde nasıl internet ben nasıl düzeltebilirim
hocam ben türknete gecmeden önce türk telekom kullanıyordum rezalet ötesi cok fazla fiyat söyleyip 25 mbs alıcağım yerde 15 falan veriliyodu türknete gecmenizi önerrim.her ne kadar depremden dolayıda olsa aynı binada oturduğum arkadaşım türk telekom ile satın aldığı paketin normal değerlerini alırken ben 100 mbs int paketinden 0.70 mbps gibi bi değer alıyorum şu an internete zar zor giriyorum müşteri hizmetlerini aradığmızda 1 gün içinde düzeleceği sölyendi ama üstünden 3 gün geçti türk telekom kullananlar sizde nasıl internet ben nasıl düzeltebilirim
türk telekom’a geçme pişmanlıktır başka bişey değil.her ne kadar depremden dolayıda olsa aynı binada oturduğum arkadaşım türk telekom ile satın aldığı paketin normal değerlerini alırken ben 100 mbs int paketinden 0.70 mbps gibi bi değer alıyorum şu an internete zar zor giriyorum müşteri hizmetlerini aradığmızda 1 gün içinde düzeleceği sölyendi ama üstünden 3 gün geçti türk telekom kullananlar sizde nasıl internet ben nasıl düzeltebilirim
orta düzeyde başarılı internetiher ne kadar depremden dolayıda olsa aynı binada oturduğum arkadaşım türk telekom ile satın aldığı paketin normal değerlerini alırken ben 100 mbs int paketinden 0.70 mbps gibi bi değer alıyorum şu an internete zar zor giriyorum müşteri hizmetlerini aradığmızda 1 gün içinde düzeleceği sölyendi ama üstünden 3 gün geçti türk telekom kullananlar sizde nasıl internet ben nasıl düzeltebilirim