Teşekkürler, profilimde ki son durumu okur isen anlarsın.Eline sağlık nerelerdesin be knk
Yakında kendi oksijenimizi üretip onu kullanacağız. Dünyadan yararlanan vatan hainidir! :dTürkiye'nin ilk ve en iyi sosyal medyası Yazbee
Tiwitır kullanan vaTan hayİnİdiR leN
Aslında hafif bir göz geçirince farklar bariz bir şekilde ortada duruyor. Zaten programın çıkışı "Türk Twitterı" diye çıktı. Gidip farklı bir şeyler yapamazlardı herhalde.Cidden utanmadan böyle bir programı çıkarmışlar mı ? twitter'in aynısı bu.. Diğerlerinden farkımız olsun diyoruz yaptığımız işe bak biraz daha benzetseler copy paste diyeceğim yazık..
zulu mantığı işte. Adamlar safranbolu diye harita çıkarmışlar, map dust 2 ile aynı. Sadece kaplamaları farklı. Bu da öyle bir şey.Teşekkürler, profilimde ki son durumu okur isen anlarsın.
Yakında kendi oksijenimizi üretip onu kullanacağız. Dünyadan yararlanan vatan hainidir! :d
Aslında hafif bir göz geçirince farklar bariz bir şekilde ortada duruyor. Zaten programın çıkışı "Türk Twitterı" diye çıktı. Gidip farklı bir şeyler yapamazlardı herhalde.
Bunların yapımı kolay işlerde değil. Lafta konuşması kolay, birde arkada yapılırken yaşananları düşünmek gerek.
Benim hep kullandığım bir şey vardır. Önce kendime "Ben olsam daha iyisini yapabilir miyim?" diye sorarım. Yapamazsam saygı duymak zorundayımdır.
Benim gördüğüm karadı ile kitlesi şuanlık 20+ civarlarında. Henüz kanser kitle keşfetmedi. Umarım etmezde.zulu mantığı işte. Adamlar safranbolu diye harita çıkarmışlar, map dust 2 ile aynı. Sadece kaplamaları farklı. Bu da öyle bir şey.
Ama tebrik etmek lazım tabii, ilk sosyal medya uygulamamız. Da kitlesi kaç olur tam bir muamma....
Kendin diyorsun türk twitter'i diye benim anlatmak istediğim farklı fikirler oluşturmak ben zaten kendim bunu yaparım demiyorum. Fikir üretmezsek ne gelişiriz ne'de birşey üretebiliriz. Zaten yazılım kısmında lafım yok ama fikir aynı.Aslında hafif bir göz geçirince farklar bariz bir şekilde ortada duruyor. Zaten programın çıkışı "Türk Twitterı" diye çıktı. Gidip farklı bir şeyler yapamazlardı herhalde.
Bunların yapımı kolay işlerde değil. Lafta konuşması kolay, birde arkada yapılırken yaşananları düşünmek gerek.
Benim hep kullandığım bir şey vardır. Önce kendime "Ben olsam daha iyisini yapabilir miyim?" diye sorarım. Yapamazsam saygı duymak zorundayımdır.
Zaten aynı olması gerekiyor idi. İlk başta yaparken ki fikirleri de buydu. Zaten bir programı bu kadar ilerlettikten sonra daha duracaklarını sanmıyorum. Daha sayısız şey ekleyeceklerdir. Zaten yetkilileri de aynı şeyi söylüyor, "Güncellemeler gelmeye devam edecek" diye.Kendin diyorsun türk twitter'i diye benim anlatmak istediğim farklı fikirler oluşturmak ben zaten kendim bunu yaparım demiyorum. Fikir üretmezsek ne gelişiriz ne'de birşey üretebiliriz. Zaten yazılım kısmında lafım yok ama fikir aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?