türkcell bayisi nasıl şikayet edilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
2 ay önce belki daha fazla türkcell bayisine gitmiştim internet faturamı ödemek için sistem yok demişti bir kadın dı ben geldiği zaman ödersiniz deyip 80 tl verdim faturam 71 tl ödemedi baya internet hızım düştü faiz geldi diğer faturaya 160 tl + sözleşme tabi hepsi faiz değil ziraat kartımla ödedim ama kadın faturamı ödememişti ben toplam 3 fatura ödedim 300 tl ordan gitti kadın hala da paramı geri vermedi az önce bayiden geliyorum bir dahaki sefere avukatlarımla gelirim dedim 73 tl vermesi için bizim çevre avukat dolu zaten ve bir polis tanıdığım da var işe yararmı pazartesi gel demişti benim bahsettiğim terbiyesiz art niyetli kadın yoktu onun yerine bir kadın daha vardı ben busefer gittim oturdum kalkmadım paramı verene kadar kalkmıyacam bizde şuan para yok dedi yemin ediyom inanmıyorum kasa nerde demişti niyetimin ciddi olduğunu anlayınca arka kapıya gitti bir adam çıktı ona söyledim pazartesi gel dedi pazartesi gidecem ama biliyorum yalan söylediklerini belki 20 defa gittim bir fatura için para üstümü almak için ödenmeyen faturamın parası nı vermek için kadın baya değişik yani benim laflarıma göre konuşuyor 7 tl aldım ama başkada almadım çok pis dolandırıldım galiba

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Avukat çevrem var diyosun bunlari dolandiricilikyan boyle boyle diye sikayet etcen bak bakalim pasa pasa parayi veriyolarmi vermiyorlarmi

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kardeşim tüketici hakları var babamın 100 tlsini vermediler babam işçi mahkkemesine tüketici haklarına dilekçe yazdı 1 hafta sonra 250 300 tl para verdiler.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim Dava Açıcan Bu Kadar İşte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...