Turkcell Superonline taahhüt ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
Haziran 2019 tarihinde Turkcell Superonline paket aldık. Taahhütlü vardı. speedtest hariç hız testi sitesi üzerine testi ettim. 2 MBPS Download ve 0.50 Upload çıktı. PUBG Mobile 200-300 MS ping sıkıntılı oynuyorum. o yüzünden pişman ettim. turk.net, vodafone, kablonet vb.. geçişi yapmak istemiyorum yani taahhütlü. Turkcell Superonline 20 MBPS paketleri değiştirirsem taahhüt ücretli kesilecek mi? ücretli kesilmezse, ping sorunu düzeltilir mi?

❤❤
Süper Üye
Ödüller
6
Bildiğim kadarıyla ücretli kesilir türk telekomda öyleydi

Üye
@omertrans156 Paket Değiştirmenin size hiçbir faydası olmayacaktır. Ping sorunu tamamen kablolama ve oturduğunuz konum'da ki alt-yapı sisteminden kaynaklı olabilir. kullandığınız mevcut paketin ismini söyler iseniz size daha iyi yardım edebilirim. Aynı zaman'da ücret kesilmektedir.

Seçkin Üye
Ödüller
3
bende superonline kullanıcısıyım yılda bir bağlantı problemi çıkıyor. sabırlı olmak lazım
kullandığın mbps çok fazla ben 12 mbps kullanıyorum pabciyi donmadan oynayabiliyorum

Griffin Premium
Ödüller
8
Paket değiştirmen ping sorununu düzeltmeyecektir. Bir önceki kullanımımda 35 mbps ile pubg'de pingim 100ün altına inmiyordu. Paket değiştirince bildiğim kadarıyla taahütle alakalı bir durum olmuyor sadece yeni paket üzerinden faturalandırılıyorsun.

Ultra Üye
Ödüller
9
@omertrans156 Paket Değiştirmenin size hiçbir faydası olmayacaktır. Ping sorunu tamamen kablolama ve oturduğunuz konum'da ki alt-yapı sisteminden kaynaklı olabilir. kullandığınız mevcut paketin ismini söyler iseniz size daha iyi yardım edebilirim. Aynı zaman'da ücret kesilmektedir.
peki fotolar:
asd.png

asd.png

Post automatically merged:

16 mbps değiştirirsem birişi olurmu?
asd.png

Son düzenleme:
Üye
@omertrans156 internet hızına pek şaşmamak lazım 8Mbp kadar çıkabiliyor taahüt imazası veriyoruz. fakat 8Mbp olucak diye birşey yok 16 Mbp kullandığım halde 5mbp almaktayım, ancak ping konusuna gelirsek bu kadar ping normal değil. kablosuz bağlantı sağlıyorsanız kablolu bağlantıya geçmenizi önerrim eğer kablolu iseniz internetinize Wİ-Fİ olarak bağlanan kişiler varsa bunları atıp tekrar hız testi yapın eğer bağlanan yoksa ve durum bu şekilde ise %50 modeme giden ethernet kablosunda arıza olabililme ihtimali var yada %50 oranın'da dışardan bina içerisine gelen ethernet kablosunda arıza olmuş olabilir. eğer ki bir arıza yoksa zaten sorun altyapısal'dır yani paketi temin ettiğiniz firmadan kaynaklıdır. size tavsiyem müşteri hizmetleriyle tekrardan konuşmaya çalışmanız.

Ultra Üye
Ödüller
9
@omertrans156 internet hızına pek şaşmamak lazım 8Mbp kadar çıkabiliyor taahüt imazası veriyoruz. fakat 8Mbp olucak diye birşey yok 16 Mbp kullandığım halde 5mbp almaktayım, ancak ping konusuna gelirsek bu kadar ping normal değil. kablosuz bağlantı sağlıyorsanız kablolu bağlantıya geçmenizi önerrim eğer kablolu iseniz internetinize Wİ-Fİ olarak bağlanan kişiler varsa bunları atıp tekrar hız testi yapın eğer bağlanan yoksa ve durum bu şekilde ise %50 modeme giden ethernet kablosunda arıza olabililme ihtimali var yada %50 oranın'da dışardan bina içerisine gelen ethernet kablosunda arıza olmuş olabilir. eğer ki bir arıza yoksa zaten sorun altyapısal'dır yani paketi temin ettiğiniz firmadan kaynaklıdır. size tavsiyem müşteri hizmetleriyle tekrardan konuşmaya çalışmanız.
PC'de Wi-Fi kullanıyorum. Wi-Fi sorunu mu var? Ethernet kablosu elimizde yok.

A road is something that you make yourself
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
Its either good net or good services.

Seçkin Üye
Ödüller
4
Hocam öncelikle kablolu bağlantı ile oynayın. Diğer türlü wifide her zaman ping çıkma olasılığı var

Onaylı Üye
Ödüller
1
türktelekom kullanıyorum bende yüksek pingler alıyorum

DeathZero
Süper Üye
Ödüller
6
I know that there is information in the application

Seçkin Üye
ücretli kesiliyor diye biliyorum türk telekom kullanıyorum türk telekomda böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.