Süper Üye
tarife paket falan gerekmiyor app store veya google play storeden indiriyorsun bipi eğer turkcell liysen telefon numaranla giris yapıp kullanabilirsinAga Bip İçin Tarife Lazımmı Bende Turkcelliyim Ama Bip Kullanmıyom
Tel Faturalı Değil Ne Olcaktarife paket falan gerekmiyor app store veya google play storeden indiriyorsun bipi eğer turkcell liysen telefon numaranla giris yapıp kullanabilirsin
ben faturalıyım kullanıyorum bişey gerekmeden ama faturasızlarda da böylemi bilmiyorum bi fikrim yokTel Faturalı Değil Ne Olcak
turkcellliysen internet paketine gerek yok bipi indir ve giriş yapİnternet paketi olmayanlarda nasıl oluyor?
Eğer internet paketin yoksa maalesef kampanyadan yararlanamazsınİnternet paketi olmayanlarda nasıl oluyor?
Tmm Teşekkürlerben faturalıyım kullanıyorum bişey gerekmeden ama faturasızlarda da böylemi bilmiyorum bi fikrim yok
tamam saol cevapladığın içinEğer internet paketin yoksa maalesef kampanyadan yararlanamazsın
Benim Yok NeyseEğer internet paketin yoksa maalesef kampanyadan yararlanamazsın
Maalesef sürpriz nokta kampanyasından kazandığınız internetler kampanya kapsamında kabul görmüyor.Kabul görmesi için sadece satın aldığınız paketler üzerinden internet kazanabilirsinizSürpriz nokta yapıp net kazanıp o zaman yaparım bilgilendirme için thanks
Ozaman boşMaalesef sürpriz nokta kampanyasından kazandığınız internetler kampanya kapsamında kabul görmüyor.Kabul görmesi için sadece satın aldığınız paketler üzerinden internet kazanabilirsiniz
Telefonunuzun modelini öğrenebilir miyim ? Android ise belirttiğim talimatları uygulamanızı öneririm.Enflasyonla Mücadele Diye Bir şey Göremedim Keşfete
Türk Telekom bu konuda biraz cimri davranıyor maalesefTTNET olaydı iyidi nerde beleş oraya yerleş tarzı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?