- Yasaklandı
-
katılıyorum bence bizimkiler virus var diyip çökmüştür üstüne basınada yansıtmazlarHaberleri izliyorum ve hala bir bilgi yok bence bu cihazlari turkiyeden aktarmali olarak gotureceklerdi cunku ispanyaya kadar ucamayacaklardir net. Keisn bizimkiler olurmu ole sey kotu kotu konusmayin deyip cokmuslerdir kimin yardima ihtiyaci varsa yardim etmek lazim su durumda. Yoksa savasacak adam bulamayacaklar dunyada
Bundan kimin haberi vardir biliyonmu en kotusude o zaten. Ucagin pilotu ve murettabati. Hava alani gorevlisinin bile haberi yoktur. Bnim kuzenim ataturkte hava kontroluru olarak calisiyordu sefleri dermiski hayalet ucaklara sorgu yapma bu ne demek yahukatılıyorum bence bizimkiler virus var diyip çökmüştür üstüne basınada yansıtmazlar
fransa italyaya gidecek olan maskelere el koyduyalan haber Türkiye el koymadı kaldıki Türkiye yardım etti Fransa Üzerinden geçiyor o ürün Fransa el koydu
Bak bunlar karakomik olaylar gercekten ama arka planda gercekten gormedigimiz bircok mevzu donuyor bana kalirsaayrıca fransa ıspanyaya gidenlere de el koydu çünki italyadan ispanyaya gidecek malzemelerde vardı
allah aşkına delinin biri laf atıyor böyle bir şey mümkünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?