Ülke harbi garip millet ileriye gider biz geriye gitmek için çırpınıyoruzBaşarılarımızın devamını dilerim hükümeti ve İnternet Firmalarının üst düzey yeteneklerini ve çalışmalarını daha sık sık görme ümidiyle iyi forumlar.
Çok şey var söylenecek yeri ve zamanı değil üstelik uygun değilÜlke harbi garip millet ileriye gider biz geriye gitmek için çırpınıyoruz
Yönetim gluk gluk gluk.Çok şey var söylenecek yeri ve zamanı değil üstelik uygun değil
Knk 1mb de download yapınca oh yarabbi şükür diyom cs de 150 ping de oynuyom 2 kişi bağlansa oynanmaz hale geliyorDoğrudur hâlen 2 MB görmeyen internet altyapısı var
Vallah kanka durum çok vahim paramızla rezil ediyorlar biziKnk 1mb de download yapınca oh yarabbi şükür diyom cs de 150 ping de oynuyom 2 kişi bağlansa oynanmaz hale geliyor
Aylık 60tl veriyom kestirmelerine bile razıyım ha var ha yok mobil net yeter bana şuanlıkVallah kanka durum çok vahim paramızla rezil ediyorlar bizi
Kanka Turkcell superbox var istediğin yere götürebiliyorsun sim kart ile çalışıyor elektrik olsun yeter istersen bundan alabilirsinAylık 60tl veriyom kestirmelerine bile razıyım ha var ha yok mobil net yeter bana şuanlık
Artık internete para vermek istemiyomKanka Turkcell superbox var istediğin yere götürebiliyorsun sim kart ile çalışıyor elektrik olsun yeter istersen bundan alabilirsin
Peki kanka sen bilirsinArtık internete para vermek istemiyom
Knk sen en azından 6mbps alıyorsun benimki 1 görmüyor70 Tl nin üstünde bir para veriyorum ve aldığım hız;Ekli dosyayı görüntüle 23658
TürkTelekom pişmanlıktır,türknete geçecem altyapısı yok burada
Aga bee bende türktelekomum70 Tl nin üstünde bir para veriyorum ve aldığım hız;Ekli dosyayı görüntüle 23658
TürkTelekom pişmanlıktır,türknete geçecem altyapısı yok burada
Türknete adam akıllı müşteri hizmetleri yok,olsa çoktna ona geçmiştim sorun çıkardığmı 1-2 hafta bekletiyorlarAga bee bende türktelekomumtürknet bana 75mbps maks. Hız veriyormuşda oda sorun çıkardımı uğraş dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?