Onaylı Üye
Ben VAC Korumalı sunuculara girdiğim gibi pingim 400-500 lere çıkıyor. 10 saniye kadar takılıyor maç ardından Pure Server hatası ile direk lobiye atıyor. Sendede aynı durum var mı ?Knk 1mb de download yapınca oh yarabbi şükür diyom cs de 150 ping de oynuyom 2 kişi bağlansa oynanmaz hale geliyor
Bro ben 65 tl ile 24mbps alıyorum sende bir sıkıntı olmasın70 Tl nin üstünde bir para veriyorum ve aldığım hız;Ekli dosyayı görüntüle 23658
TürkTelekom pişmanlıktır,türknete geçecem altyapısı yok burada
2023 te tüm Türkiye olarak 1000 mbps'e geçeceğiz hemde 29,99 tl yehedef 2023
Altyapın var herhalde,istanbulkun en işlek yerinde otuyorum hala altyapı yok ilgilenmiyolarBro ben 65 tl ile 24mbps alıyorum sende bir sıkıntı olmasın
aga ben 55 lira veriyorum internet hızı bu70 Tl nin üstünde bir para veriyorum ve aldığım hız;Ekli dosyayı görüntüle 23658
Olum atmayın böyle şeyler üzülüyorumaga ben 55 lira veriyorum internet hızı bu Ekli dosyayı görüntüle 23660
AAA ne tesadüf bendede aynı <3Knk 1mb de download yapınca oh yarabbi şükür diyom cs de 150 ping de oynuyom 2 kişi bağlansa oynanmaz hale geliyor
aynen bende geçicektim arkadas dedi sonra altyapısı yokmus.(türktelekom,ttnet pişmanlık.şiddetle tavsiye etmiyorum).70 Tl nin üstünde bir para veriyorum ve aldığım hız;Ekli dosyayı görüntüle 23658
<3<3AAA ne tesadüf bendede aynı <3
Bende aynı tek kişide sorun yok 2 kişide ping yapıyor65 tl para ödüyorum 16mpbs hız falan diyor güya hız testi yapıyorum 2mpbs diyor müşteri hizmetlerini aradım geçen, bi problem yok süper bir hız var falan diyor sonuç ? csgoda tek bağlanınca 90 ping alıyorum 2 kişi bağlanınca 160 170 oluyor 3 den fazlada 600 700 lere çıkıyor 2 dakikada bir ülkede internetin durumu berbat harbiden böyle bir şey olamaz ya
Bende normelde ping 10,4 kişi bağlanınca 3k lara kadar çıkıyor(LoL de)Bende aynı tek kişide sorun yok 2 kişide ping yapıyor
Çok berbat bi durumBende normelde ping 10,4 kişi bağlanınca 3k lara kadar çıkıyor(LoL de)
Yorumlara baktım dediğin gibi demiyorlar şikayet çokTürknet Kullanıyorum 35Mbps Download 3Mbps Upload Ping Sorunu'da yok 7 aydır kullanıyorum son zamanda işte +10 TL zam geldi sorun yok sonuna kadar hak ediyorlar 76TL ödüyorum şuan +10 TL' daha verirsem altyapım ne kadar hız alabiliyosa o kadar hız alabiliyorum yani ortalama 50-70Mbps arası bir şey tahhüt yok kota yok ayrıca sorun oldumu çözümü 1 gün içinde hallediliyor online işlemleri destek merkezi gerçekten çok hızlı duruma göre max 3 gün sürer
10tl daha ucuzmuş bizimki70tl aldığım hız 12mbps upload 0.50
en yavaş internet bende zannediyodum. halime şükretmeliyim daha kötüleride varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?