İlk öncelikle geçmiş olsun dostum kendini bilmez güya havalı sanan 13-14 yaşında ki çocuklar yapıyorlar genelde bunları ülkede doğru düzgün denetim olmadığı için bunları doğuruyor ne diyeyim bir de polisler gülmüş sen onların bilgisini alıp gideceksin aslında sen de onlara güleceksin de anlamayana ne anlatacaksın gerçekten vahim bir durum bu olayları yayıncılar da defalarca yaşadı birçoğu hem de tekrardan geçmiş olsun dostumMerhaba sevgili forum üyeleri bundan yaklaşık 3 hafta önce evime gelen asılsız ihbarlardan dolaylı savcılığa başvurdum ve karakolda ki polislere telefon numaramın sızdırılan mernis datalardan illegal bir şekilde alındığını ve bu sayede her türlü txt'me ulaşabildiklerini söylediğimde polisin bana gülüp bunun olmasının imkansız olduğunu söyleyince gerçekten şok oldum. Ülkemizin siber güvenliği polisi gerçekten bu son olaylardan habersiz insanların kişisel bilgileri zaten güvende değildi ama artık public şekilde dağıtılıyor. 13 14 yaşında ki çocuklar bu yapılanın eğlenceli olduğunu düşünüyor forum dışı sorum şu ülkenin halkının kişisel bilgilerini ülkesi koruyamıyorsa bu ülkenin USOM falan gibi siber güvenlik devlet şirketleri neden var? Sorum ve konum tamamen tartışmaya açık düşüncelerinizi merak ettim
korkutucu aslındaadam akilli bir tedbir olmadikca bu tur seyler devam edecektir umarim kisa surede bu konu hakkinda ilerleriz
tabiki kim olduğu belirsiz bir sürü kişinin elinde bu belgeler var çok tehlikeli yerlere gidiyorkorkutucu aslında
hocam geçmiş olsun ciden bu konun önün alın ması lazım dedin gibi çoluk çocuk böyle şeyler yapıyorlarMerhaba sevgili forum üyeleri bundan yaklaşık 3 hafta önce evime gelen asılsız ihbarlardan dolaylı savcılığa başvurdum ve karakolda ki polislere telefon numaramın sızdırılan mernis datalardan illegal bir şekilde alındığını ve bu sayede her türlü txt'me ulaşabildiklerini söylediğimde polisin bana gülüp bunun olmasının imkansız olduğunu söyleyince gerçekten şok oldum. Ülkemizin siber güvenliği polisi gerçekten bu son olaylardan habersiz insanların kişisel bilgileri zaten güvende değildi ama artık public şekilde dağıtılıyor. 13 14 yaşında ki çocuklar bu yapılanın eğlenceli olduğunu düşünüyor forum dışı sorum şu ülkenin halkının kişisel bilgilerini ülkesi koruyamıyorsa bu ülkenin USOM falan gibi siber güvenlik devlet şirketleri neden var? Sorum ve konum tamamen tartışmaya açık düşüncelerinizi merak ettim
geçmiş olsun hocamMerhaba sevgili forum üyeleri bundan yaklaşık 3 hafta önce evime gelen asılsız ihbarlardan dolaylı savcılığa başvurdum ve karakolda ki polislere telefon numaramın sızdırılan mernis datalardan illegal bir şekilde alındığını ve bu sayede her türlü txt'me ulaşabildiklerini söylediğimde polisin bana gülüp bunun olmasının imkansız olduğunu söyleyince gerçekten şok oldum. Ülkemizin siber güvenliği polisi gerçekten bu son olaylardan habersiz insanların kişisel bilgileri zaten güvende değildi ama artık public şekilde dağıtılıyor. 13 14 yaşında ki çocuklar bu yapılanın eğlenceli olduğunu düşünüyor forum dışı sorum şu ülkenin halkının kişisel bilgilerini ülkesi koruyamıyorsa bu ülkenin USOM falan gibi siber güvenlik devlet şirketleri neden var? Sorum ve konum tamamen tartışmaya açık düşüncelerinizi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?