Türkiyede 15K daha mantıklı. 3000 euro standart maaş. 15k ise asgari x 3 burda. Yani fakir ülkemde zengin olmuş gibi olursun. Bilemiyorum yani 3k euro nun 1.5-2 sini eve kiraya verene kadar 15k nın 3de 1ine güzel bir evde otur. kalan 10k yıda ez.Evet arkadaşlar şöyle bir sorum var cevaplarınızı da merak ediyorum. Türkiye'de 15000₺ 'lik rahat bir işte çalışmayı mı yurt dışında yorucu 3000€'luk bir işte çalışmayı mı tercih ederdiniz? Günümüz dünya ekonomisinde tercihiniz hangi yönde olurdu?
türkiyede 15 bin almak isterim herşeyiyle bildiğim ülkemde güzelce yaşayacak kadar param olur.Evet arkadaşlar şöyle bir sorum var cevaplarınızı da merak ediyorum. Türkiye'de 15000₺ 'lik rahat bir işte çalışmayı mı yurt dışında yorucu 3000€'luk bir işte çalışmayı mı tercih ederdiniz? Günümüz dünya ekonomisinde tercihiniz hangi yönde olurdu?
türkiyede ki 15 bin tl iş şuan yoksulluk sınırı altında istediğin kadar al hep yoksulsun aynısı 3 bin avro içinde orada öyle 3 bin de yoksulluk sınırı altında ama avro evrensel bir para birimi o yüzden avro diyorum.Evet arkadaşlar şöyle bir sorum var cevaplarınızı da merak ediyorum. Türkiye'de 15000₺ 'lik rahat bir işte çalışmayı mı yurt dışında yorucu 3000€'luk bir işte çalışmayı mı tercih ederdiniz? Günümüz dünya ekonomisinde tercihiniz hangi yönde olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?