Türkiye'de 7.4 şiddetinde deprem oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
çok büyük geçmiş olsun , insanın gerçekten aklı donuyor ne diyeceğini bilemiyor . Umarım yakında iyi haberler paylaşırsın

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Ancak böyle paylaşım sayısı okadar fazla ki ben çok azının bir sonuca ulaştığını düşünüyorum. Genel olarak yetersiz afad sayısı olduğu için malesef ki yardım çoğu bölgeye henüz ulaşmış değil.
Allah razı olsun aynen öyle bir çok kişi aynı durumda maalesef bizimde elimizden bu kadarı geliyor Allah herkesin yardımcısı olsun
çok büyük geçmiş olsun , insanın gerçekten aklı donuyor ne diyeceğini bilemiyor . Umarım yakında iyi haberler paylaşırsın
Allah razı olsun hocam inşallah
Post automatically merged:

Öncelikle umarım iyi bir haber alırsın, kurtulmuşlardır. Şuan en çok Maraş' a yükleniyorlar ana yıkım noktası olmasından ötürü yakın zamanda kurtulduklarını haberlerini alırsın inşAllah kardeşim.
İnşllah hocam Allah razı olsun

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
gecmıs olsun umarım gorurler yardım ederler.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
cimerde deprem acil var oraya yaz

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Geçmiş olsun hocam tw hesaplarının gönderilerin altında paylaş

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar teyzem Kahramanmaraş / onikişubat ilçesinde yaşıyorlar 3 gündür ulaşmaya çalışıyoruz ulaşamıyoruz adresini bugün öğrendim Özel sular vatan hastanesi Hayrullah Mahallesi 33004 edindiğim adres bu burasıyle ilgil bilgisi olan ne durumdadır ne yapılıyor afad oradamı her hangi çalışma varmı illaki bilen birileri çıkar yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden herkese çok geçmiş olsun Allah herkesin yardımcısı olsun . Lütfen bilen kişiler yazsın sadece
hocam bunu twittera yazarsan daha iyi yardımcı olabilirler

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam 3. Gündeyiz ama hala ulasilsmayan yerler var ve bu soğukta cikanlarda var umut kesilmemeli

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Dostum suanda bırcok yere afad ekıbı veya yardım ekıplerı yetısemıyor 10 ilde cok yıkım var dırek twitter dan gonderırsen adresi yardımcı olmaya calısırlar dostum
yetişemiyor değil dostum araç gereç getirtmiyor , bunların tüm sorumlusu şuan başımızdakiler ... ne bütün özel harekatı gönderdiler nede düzgün dozer,vinç gibi ihtiyaçları . kızılay bile düzgün yardım etmiyor şuan .

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar teyzem Kahramanmaraş / onikişubat ilçesinde yaşıyorlar 3 gündür ulaşmaya çalışıyoruz ulaşamıyoruz adresini bugün öğrendim Özel sular vatan hastanesi Hayrullah Mahallesi 33004 edindiğim adres bu burasıyle ilgil bilgisi olan ne durumdadır ne yapılıyor afad oradamı her hangi çalışma varmı illaki bilen birileri çıkar yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden herkese çok geçmiş olsun Allah herkesin yardımcısı olsun . Lütfen bilen kişiler yazsın sadece
hocam geçmiş olsun umarım 1 haber alırsın teyzenden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...