17 Ağu 2025 #1 werasak Shaman Gururla Sunar Seçkin Üye Katılım 17 Şub 2021 Mesajlar 442 Tepki puanı 203 Ödüller 5 Yaş 28 5 HİZMET YILI Selamın aleyküm dostlar, Yeni bir Assetto Corsa çalışmasıyla tekrar buradayım. Gerçekçilik, sinematik atmosfer ve güçlü editlerle karşınızdayım. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi beklerim, iyi seyirler! /---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------/ Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap /---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------/ TAM 1.300 KİŞİ OLDUK DESTEK VEREN VERMEYEN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM CANSINIZ<3 DİKKAT: VİDEOYU BEGENIP HYPE ATARSANIZ HYPE SIRALAMASINA GIRMEME YARDIMCI OLURSUNUZ ONCEKINDE İLK 10 A GİRDİK DESTEKLERINIZI BEKLIYORUM CANSINIZ GUZEL HABERLERLE GELECEĞİM.
Selamın aleyküm dostlar, Yeni bir Assetto Corsa çalışmasıyla tekrar buradayım. Gerçekçilik, sinematik atmosfer ve güçlü editlerle karşınızdayım. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi beklerim, iyi seyirler! /---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------/ Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap /---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------/ TAM 1.300 KİŞİ OLDUK DESTEK VEREN VERMEYEN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM CANSINIZ<3 DİKKAT: VİDEOYU BEGENIP HYPE ATARSANIZ HYPE SIRALAMASINA GIRMEME YARDIMCI OLURSUNUZ ONCEKINDE İLK 10 A GİRDİK DESTEKLERINIZI BEKLIYORUM CANSINIZ GUZEL HABERLERLE GELECEĞİM.
20 Ağu 2025 #2 hznegan H Onaylı Üye Katılım 20 Ağu 2025 Mesajlar 51 Tepki puanı 2 Yaş 25 başarılı olmuş hype attım.